Livet på en pinne.

Tiden går fort...

Kategori:

Tuva nästan 3 månader..



Jag älskar dig!

Kategori:



Härliga väder!

Kategori:



Godmorgon!

Kategori:



Sömnbrist. Halsont. Pyttesmå ögon. Ja, jag säger då de! Hoppas ta ikapp sömnen en annan gång. Men jag antar att det är såhär det kommer vara framöver om jag ska jobba så tidigt. Vems armåhala är bäst på natten, om inte mammas?! :)

Då åker detta vraket och jobbar!

En dag i Brättingstorp

Kategori:









I målartagen!

Kategori:



Ibland går det fantastiskt bra att äta mat!

Kategori:



May. 19, 2013

Kategori:










Helgen i bilder. Fotboll. Loppis. Grill. Sol. Och massa bus och lek!



Denna bilden får avsluta denna varma sköna dag!

Kategori:



Time to sleep

Kategori:

Jösses vad trött jag är! Ligger i sängen och kikar semifinal i eurovision. Orkar inte lyssna. Jag bänkar mig på lördag istället!

Jobbet gick fantastiskt bra idag. Hade öppning som ni kanske märkte. Kassaledare. Allt flöt på så jäkla bra! Så nåt måste jag ju ha missat. :)

Efter jobbet var jag hos min fina kollega Mikaela som sålt deras fina tokgamla hus, och fick med mig en fin gammal stege i trä! tack!


Godnatt! imorrn är det dags igen. Fast imorrn ringer klockan 04.45. hej!




Godmorgon!

Kategori:



Sitter här. Ensam. Tuva ligger jämte Per och hostar. Jag har varit vaken sen halv fyra. Inte medvetet. Har ont i min äggstock. Fryser. Men jag är inte sjuk. Ska bara sätta en jäkla sprutt på värmen i bilen strax!

ang. sömn på barnet...är det nån som försöker få sitt barn att sova hela natten i sin säng? Genom att vara inne hos dom på nätterna? För jag orkar inte det. Tycker det är rätt mysigt att hämta in henne istället.

Renovering

Kategori: Inredning

Äntligen är väggen i gästrummet/pysselrum/brötrum borta! Det ska bli vårat sovrum. Mycket större än de vi har nu. Så Pers morbror var här och hjälpte till att riva väggen.. Så nu är jag i himmelriket! Jag har slipat. Och spacklat. Och fogat lite. Så imorrn ska det göras om igen, för att sedan grundmålas och sedan målas vitt. Och allt detta gör jag själv! :) Man får passa på när lillan sover. Mer bilder och resultat kommer så småningom.

Båstad

Kategori: Resor

Helgen spenderades i Båstad hos min fina vän Lindah. God mat. Gott vin. Promenader vid havet. Glass. Solglasögon. Utflykter. Utsiktsplatser. Kan verkligen rekommendera detta! En välförtjänt helg som jag verkligen var värd. Men som jag längtat hem! Min första helg borta från Tuva sen hon kom till världen.

Håll i hatten! Nu ska här uppdateras!

Kategori: Familjeliv

Mitt liv! ♥

Ha, eller inte ha? Det är frågan.

Kategori:

Varför ha en blogg när jag ändå inte kommer ihåg att skriva i den?