Livet på en pinne.

Nytt i hemmet! En tofs!

Kategori: Allmänt

img_1055 (MMS)

Nytt i hemmet! En tofs!

100 baht!!

Kategori: Allmänt

Hej hopp! Vad har hänt idag? Ja vet inte ens vilken dag det är idag?!? Har man semester då? Men vi vaknar, äter frukost, o sen går vi ner till stranden. O där är vi. Idag har ja legat i skuggan hela dagen. Va ute o gick pÅ stranden med Emelie o sen va jag helt slut i fötter o ben! :) Druckit lagom med vatten o massor av fruktshakes! Många sådana har det blivit! Massage idag igen. Men idag lyxade vi till de med 1 timma. Gött! Marknad idag. En stor, massa folk. Jätteroligt. Köpte lite julklappar till barnen.. Lite fotbollsprylar o tjejgrejer. :) Sen var vi o åt på en restaurang som heter café opera! Kanonställe! Bra livemusik. Bra o billig mat. Rekommenderar jag starkt! Och sedan bar det iväg till en bar så killarna fick kolla på fotboll. Liverpool - Chelsea. Igår va det Arsenal, såklart, men då kunde vi tjejer iaf gå på massage. Nu gick vi hem tidigare, trötta som vi va. Men kan inte somna än förräns per kommit hem.. Men klockan är snart 01 så ja hoppas inte de dröjer. Ja är trött. Måste ladda för ännu en dag imorrn. Ska jag va ärlig så är ja stressad över att ha semester. Man ska hinna med så mycket, hinna sola, hinna äta, hinna se allt man vill se.. Hinner knappt vila i ett luftkonditionerat rum. Men ja ska inte klaga. Det är varmt o skönt o jag har det bästa resesällskapet! O ja är stressad i vanliga fall ändå. :) Igår o idag har det föressten varit livat i magen! Nu börjar det kännas mer verkligt. :) O nu får ja nog läsa en blogg, annars somnar jag nog o kommer vakna o kissa på mig när per bankar på dörren. Ha det bra! Godnatt från Thailand!

Ljuva Thailand.

Kategori: Allmänt

Hej hallå! Då var vi i Thailand. Vet knappt hur många dagar son räknas då tidsomställningen är lite knäpp o ja vet inte vad som är fram eller bak. :) Nyss hemkomna från stranden. Legat där från 10-18 ca. Men det va först framåt fyra som ja vågade sola hela mig. Måste ju vara lite brun när ja kommer hem, annars kan man ju undra vad ja pysslat med.. Smalbenen och fötterna är mest utsatta för solens strålar men det ser ju bara jag själv. Och om ja skulle vara varm hemma o skippa fårskinnstofflorna, så kanske nån annan får se de. :) hur som haver, vi träffade på emelies kusin på stranden, så ikväll blir de middag med hennes familj. Jag har inga solglajjer längre. De ligger på havets botten. Vi har haft såna fantastiskt höga vågor idag, o fröken Staaf va tvungen o leka av sig. O mÅnga nära-döden-upplevelser hade ja under vattenytan, då min balans inte är så förr... O vips så tog vågen mina glajjer så nu får ja pruta till mig ett par nya imorrn! Jo! Jag va så klantig så ja glömde mina linser hemma.. Men vet ni vilken tur ja hade.. Emelie är lika blind som mig! O hade lite för många med sig. Så käckt va!? :) nu ska ja duscha av mig all sand ja har lite varstans på kroppa! O äta! Have à nice day! / Anna E. Staaf

Då var det dags igen..

Kategori: Allmänt

Jag loggar in här och gör lite "comeback" lite då o då.. det gillar ni va?! :)

Nu va det ett jäkla tag sen jag va inne.. har liksom inte orkat. Mycket har hänt sen sist.
Kursen är slut. Var på sista seminariet förra veckan, då i Göteborg. Himla trevligt! Men jag måste erkänna att jag är glad att det är slut nu.. just arbetena, har inte hunnit så mycket som jag velat, men nu känns det som att man kan slappna av och ta det i den takt det går..

Helgen bestod av jobb och gulaschsoppa. Ibland undrar jag vart alla människor kommer ifrån.
Och dagen idag består också av jobb. Och imorrn.

Och på onsdag intar vi Thailand.. Ska bli himla kul. Med Emelie och Sjögren. Känner att jag behöver semester nu, har varit en tröttsam sommar/höst. Migrän och trötthet utan dess like emellanåt. Men jag antar att det är så det ska vara. För en del.
Och detta kan nog vara min sista semester på ett bra tag.. :)

Bäst att ladda inför julen.. kan bli mycket att göra. Och då måste man vara redo. Och på alerten! Och det tänker jag vara!

Snart kommer min fina fina vän Jossan hem! Längtar! Och då ska det planeras för en Ullaredstripp! Där jag hoppas att alla julklapparna inhandlas!

Idag är jag jäkligt täppt i näsan! Ifall ni ville veta mitt tillstånd för dagen.

Nu får vi se om jag håller mig till bloggen igen.. Kanske att jag rapporterar från Thailand.. who knows..



Ha en fin dag!