Livet på en pinne.

O kossorna, våra trogna vänner!

Kategori: Allmänt

img_7289 (MMS)

O kossorna, våra trogna vänner!

Indianerna gjorde sig redo för lekarna.. M...

Kategori: Allmänt

img_8626 (MMS)

Indianerna gjorde sig redo för lekarna.. Mitt lag, karate kid kommer igen i nästa tävling..

Maten va fantastisk!

Kategori: Allmänt

img_0173 (MMS)

Maten va fantastisk!

Grabbarna bygger midsommarstången, tjejern...

Kategori: Allmänt

img_4427 (MMS)

Grabbarna bygger midsommarstången, tjejerna är i köket o fixar mat... Som de ska va tydligen..

Nu är vi på väg!

Kategori: Allmänt

img_8676 (MMS)

Nu är vi på väg!

Glad midsommar!

Kategori: Allmänt

Alla glada! Det börjar vi med en smarrig äggröra o kaffe! Som mannen i huset fixar.. I love him!

Nu är det dags att fixa iordning sig litegranna.. tror jag ska försöka mig på att locka mitt korta hår..hitta en blommig klänning i flyttlådorna.. o lite annat smått o gott..
Ska se om jag inte kan uppdatera litegranna med bilder under dagen..


Så ha en nice dag allihopa!

Midsommar står för dörren..

Kategori: Allmänt

Midsommar imorrn.. Jag är nästan redo...Inte riktigt, men nästan!
Bara vädret blir liiite lite bättre.. inget regn och gärna lite värme. Så blir jag nöjd.
Långklänningen får jag skippa. Men kanske en variant av en klänning och leggings. OCH jeans framåt kvällen.. Och tjocka tröjor! Jag förbereder mig iaf för en kylig kväll!

Men dagen ser ut och bli trevlig.. Det ska hinnas med lekar och mat! Midsommarstången ska fixas och midsommarkransar ska de grejjas med! Aldrig gjort en krans så jag hoppas bannemej att det blir bra till slut.. Så kommer det förhoppningsvis komma bilder under dagen imorrn..

Vi ska förövrigt cykla till Vegby. Där festligheterna ska vara.. måånga kilometer att cykla.. Undrar hur det ska gå.. Det märker vi.. Tur att vi cyklar på banvallen iaf, för jag kan inte svänga. =S

Precis hemkommen ifrån festplatsen.. hjälpt till lite lite att bygga upp partytältet. Det kommer bli bra! Sen köpte jag diskhandskar, till avloppen och annat äckligt jag måste ta mig an nästa vecka.. Jag tar gärna frivillig hjälp till städning av lägenheten.. Jag bjuder på pulverkaffe! :)

Dags att sova.. Jag gick ju trots allt upp kl.04.00 imorses!
Sovgott och ha en fin midsommar!

What to do?!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon mina vänner! Nu är det tokiga Anna igen som är uppe före tuppen!
Täppt som tusan i näsan vart jag när jag vaknade.. känns inte helt frisk, men vad gör det om hundra år? När vi ändå inte har några ögonbryn.. som Jossan skulle ha sagt!

Det spöregnar ute. Och jag sitter o funderar på vad jag ska ha för jacka?! Regnjacka självklart! Men vilken..och helst hade ja velat ha regnbrallor, men dom är nog redan nerpackade.. skit. Ja kommer va dyngsur när jag kommer fram till jobbet.. har inga hela gummistövlar heller.. usch o fy!

Igår.. kände mig inte pigg på hela dagen, men dagen gick ändå fort på jobbet.. kom hem och började köra upp grejjer till huset! Weii! Fast riktiga flytten är inte förräns på tisdag..ännu mera weeii!

Midsommarafton imorrn! Ser jag fram emot. Bara vädert kan hålla sig någorlunda,.. jag som absolut ska ha min långklänning.. oavsett väder.. blir det regn och rusk så får jag väl ha jeans under.. det syns ju inte.

Nu ska jag läsa UT och äta lite frukost! Ha en fin dag! Kram!

Tänk om ja kunde träffa en man att bjuda på tsatsiki...

Kategori: Allmänt

Sjöng dom precis på nyhetsmorgon.. ett par som sjunger en duett i operastyle.. och dom sjunger verkligen om TSATZIKI!?! Haha..
Vilken härlig dag det här kommer bli om humorn redan är på denna nivån!

Vaknade med huvudvärk, täppt näsa och tjock i halsen.. tog ett litet piller så jag orkar dagen.. kan tänka mig att det kommer bli en av de jobbigaste och roligaste dagarna på året.. midsommar ruinerar folk! :)

Är det någon som har förslag på lekar till midsommar?




Hittade en jättemysig sida.. www.lillaflisans.blogspot.com

Sen följer jag även några andra bloggar..
www.levaitvavarldar.blogg.se om Turkiet.
 www.frilander.blogg.se
www.twolittlemiracles.blogspot.se
www.sandraronnfalk.blogg.se

Lite pyssliga bloggar. Precis som jag skulle vilja va, men inte hinner. :)

Ha en fin dag! Måste fixa till mitt enorma hår.. som jag är olycklig över.
Kram!

Johnny Depp(ig)

Kategori: Allmänt

Ja han är en klass för sig. Men Per är ändå vackrast!

Idag är en deppdag känner ja.. Fast inte för nåt särskilt.. vädret är skit, håret ser för jävligt ut, jag är trött, kartonger överallt.. och jag varken orkar eller vill göra nåt idag.. toaletten kallar på mig.. men jag vet inte om jag ska svara... skulle behöva städa hela rummet... rejääält! innan vi tar tag i och flyttstäda på riktigt.
Funderar på att skita helt i min bacillskräck som uppkommer ibland och bara ta plasthandskar och köra ner i avloppet i duschen och hoppas att jag inte spyr.. kan funka!

Först måste jag tvätta ur silvershampoot jag har i huvet.. 45 minuter.. håret är redan utväxt och slitet, så vad gör det om jag sliter lite mera på det? :) Får slänga i en inpackning nu på direkten..
Jag måste göra nåt med håret snart .. funderar på att köpa färg på jobbet och slänga i.. även ifall jag varken vill eller vågar.. men jag vill inte ha nån mer utväxt!

Nog pratat om mig.. har ni något roligt att berätta? Vad händer på era semestrar?

Ha en fortsatt fin kväll.. för vet ni....? Midsommar närmar sig med stormsteg! :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Ja då var det tisdag, och EN vecka kvar tills vi får huset.. Jag är så trött på att packa och städa nu.. mamma har gjort mycket av det.. min fina underbara mamma.. men ja är trött på att ha lådor överallt. usch o fy!

Har precis läst igenom Ulricehamns Tidning. Idag stod det inget vettigt. kanske det gjorde, men inget jag noterade. Klockan är ju trots att halv fem. på morgonen.

Dags och fixa till sig så man ser någorlunda respektabel ut för en dag på jobbet! Kan nog bli rätt mycket idag.. midsommar vankas för fulla muggar!

Så ha en fin dag allihopa! NU KÖR VI! Full fart!


Grattis Peter Carlsson på 25-årsdagen!

Lediga måndag!

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig. Hur skönt som helst. Unnade mig en sovmorgon till halv tio!
Håller på att röja i garderoben.. Hade tänkt att nu jäklar ska jag slänga en massa. Men jag är värdelös på det. Känns inte som att jag har så mycket kläder. Men det blev en del ändå.. Och jag vill slänga!! Men vad?
Jag tror mor får komma hit sen och slänga. Hon är grym på det. Hoppas jag. :)

Har en del jeans som är trasiga, som jag tänkte att de kan jag ju klippa sönder och få ett par shorts.. men det blir nog inte bra. Ändå.. Någon som har tips på hur man slänger kläder utan att stå och fundera på att man kanske använder det en gång till..?? Hjälp mig!

Ska städa ur köket idag. Tänkte jag. Flytta runt alla kartonger till ett och samma ställe..

Nu regnar det ute.. Känns rätt okej och vara inne då! Och mysigt! Helst av allt hade jag velat ligga i soffan och kollat på en löjlig tjejfilm, men det går inte.
Så nu får jag ta tag i skräpet igen.. Men jag vore tacksam för lite "Släng-tips"!


GRATTIS söta Emelie som fyller år idag! Och Grattis till Jossan som fyllde igår! Världens finaste vänner!

Jossan & Jossan! Emelie!


Till er! Jag gjorde den precis!

Anna Staaf - Säljare?

Kategori: Allmänt

Varför inte? Hade en jättestörd känsla när ja åkte å motorvägen hem från jobbet nyss.. Ja fick en känsla av att ja va en säljare , resande, som va på väg hem från en resa. Satt samtidigt och lyssnar på Gerts värld.. Ett radioprogram som går varje söndagkväll med Gert Fylking och handlar om sex & samlevnaD.. Tokigt mycket knäppt folk som ringer in. ätteknäppt hela grejen ja vet.. :) Pappa var det förr, när vi barn va små..o nu är han i Belgien på jobb.. Vet inte om det är därför ja tänkte som ja gjorde idag.. Haha. Visst har ja tänkt att jag velat bli de nå gång, men det hade blivit både tråkigt och jobbgt i längden.. Men ja tänker att man känner sig lite extra viktig på nåt sätt.. Har ju fått känna på hur det är att vara iväg ensam.. På utbildning genom jobb.. O det är grymt skoj! Så mina chefer om ni ser detta.. Skicka mig på flera! :) nångång. Dagen har flutit på bra idag. Folk börjar handla till midsommar nu. Full fart! I like. Imorrn är ja ledig och då ska ja ägna dagen åt att rensa och packa ner alla kläder.. Och flytta runt alla lådor till ett och samma ställe. Jag ljuger inte när jag säger att det är lådor överallt! Hemskt. Nästan hela köket är nerpackat.. Känns skönt. Har börjat smÅstäda i alla skåp. Det kommer bli tillräckligt stressigt ändå när vi flyttar ut och nästa hyresgäster ska flytta in. Ha en skön natt alla!

O luriga Lilly..

Kategori: Allmänt

img_9349 (MMS)

O luriga Lilly..

Dom är släkt med mig! Syns de? :)

Kategori: Allmänt

img_6935 (MMS)

Dom är släkt med mig! Syns de? :)

En liten trött Jenny och moster!

Kategori: Allmänt

img_3675 (MMS)

En liten trött Jenny och moster!

Alla flyttar ifrån mig...

Kategori: Allmänt

Så är de! Först har vi Jossan, k, hon bor i Turkiet sen några år tillbaka.. Visserligen är hon hemma väldigt ofta och jag längtar alltid tills nästa gång! www.levaitvavarldar.blogg.se, hennes blogg om livet i alanya. Sen har vi den andra Jossan. Ivar. Hon flyttade ifrån mig för att bosätta sig med sin grabb ute på landet i världens mysigaste hus o deras hundar.. Det är nog dags för er att flytta närmare fröken Staaf snart! Min tredje vän, Lindah! Hon har fått för sig att hon ska börja plugga o flytta till Båstad! Låter som en kul utbildning och Båstad kan man inte klaga på... Men kan ni inte stanna kvar i ulricehamn hos mig?!? Tur är väl att ja har några vänner kvar. Annars vet jag inte vad ja hade gjort! Jag är iaf lycklig över mitt hus! Fick en ide igår kväll som jag delgav per idag.. Han tycker nog ja är störd ibland.. STORPACK är nyckelordet! Tänker mig storpack i allt.. Toalettbalar.. Stora tvättmedellÅdor , enorma shampo och balsamflasko.. Stora strumpor.. ?! Nejdå, skämt åtsidan, men storpack ska ja ha! Konstig dag på jobbet idag. O nu ligger mamma på soffan o sover.. Godnatt!

Fredagsmys med lilla mamma..

Kategori: Allmänt

Då va fredagen till ända.. O ja har både hunnit med att jobba några timmar.. Galet mycket folk, en del helt hysteriska medans andra supergulliga som man bara vill ta med sig hem o dricka kaffe med o äta en liten kaka... Men det hann ja inte med. Åkte med mamma till gällstad och lager 157 o kikade. Handlade Ingenting! Inte ens nåt så billigt som en topp för 60 spänn. Träffade söta malin i skoaffären, o sen delade ja o mamma en pizza med storebror som sällskap! O sen blev de jordgubbar, glass o vin till filmen Harry Potter.. Vi låg båda o halvsov tills filmen va slut...så nu sitter ja här! Hos Sjögren.. Frugan är ur huset, o det ligger en kaka i ugnen som luktar bränt.. O killarna spelR FIFA. Ja tror dock att kakan kommer smaka fantastiskt! :) nu ska ja bege mig hemåt o få mig lite skönhetssömn... om de hjälper. Känner mig som sju svåra år. Typ. O nu ska ja försöka mig på att slänga in lite bilder.. Godnatt!

Mys med mamma..

Kategori: Allmänt

img_6075 (MMS)

Mys med mamma..

Nu börjar det hända grejer...

Kategori: Allmänt

Igår var min fina mamma hos mig o städade i köket lite.. Det är ju lÅngt ifrån klart men på god väg. Idag har ja städat ur några skåp o diskat ur saker o ting och sen tog jag mig an duschen.. Med klorin och jif så har ja nu stått o skrubbat me en diskborste.. Fy. Roligare saker har ja ju gjort! Per med bror tog med sig våra utemöbler till vegby för att fräschas till och byta färg. Ska bli spännande o se. Nu unnar jag mig en stund i solen denna vackra o lediga dag! Och sen ska ja träffa fina Sarah! Förhoppningsvis hennes två små barn me. :) I eftermiddag ska ja vara barnvakt till tvillingarna! Ja tror vi får vara ute. Stadsparken kanske! Lovely! O en glass! Ha en skön dag! Ja kanske skriver mera inlägg under dagen! Kram

Artisteri på hög nivå..

Kategori: Allmänt

Nu har jag hjälpt Emelie och måla en tavla.. hon är grym! Och det blir så fint!
Så nu blev jag också sugen på att måla en stor en.. inte riktigt läge för det nu.. men sen så!

Och det fick mig osökt att tänka på en hemsida alla borde besöka.. www.jessicastaaf.com
Det är min kära storasyster som målar.. finfina tavlor. Synd att inte den konstnärsådran nådde till mig.. Well well.. jag försöker iaf.. :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Det närmar sig...

Kategori: Allmänt

Flytten närmar sig sjukt snabbt! Två veckor kvar och sen äger vi ett hus! Tokigt!! Packning pågår för fullt.. Börjar se riktigt tomt ut nu.. Men vad kul de är! Igår kunde ja nästan inte sluta packa.. Men fick hejda mig till slut o gå o lägga mig. Mamma kommer snart hit o då ska de packas ännu lite till och städa lite. Ledig imorrn! Ska bli så jäkla skönt, sova länge.. Om de ens går.. Helgen som va, möhippa! Otroligt kul men vad trött man va sen! Ja har nog inte återhämtat mig än. Tidig morgon till sena natten.. Med bubbel, vin, o god mat och trevliga tjejer! O Zumba, inte att förglömma! Snart är de semester! Men först midsommar.. Längtar.. Kommer nog bli hur bra som helst. Hela sommaren faktiskt! Ha en skön dag!

Förlåt mig...

Kategori: Allmänt

Men jag vill ha regn. Nu! Det är så kvavt och jävligt och jag tror inte jag fixar mer! På riktigt alltså! Har jobbat idag med.. Fläktar till höger o vänster.. ont i fötter och ben.. Men jag klagar inte! För jag tycker hemskt mycket om alla mina jobbarkompisar. Alla är speciella på sina sätt! Även jag. Jag är nog lite utöver de vanliga. Mer åt de knäppa hållet. Men det ska man inte skämmas över. Och nu hade ja väldigt gärna velat slänga in en bild.. Men det vet ja inte hur man gör.. Ha en fin kväll!

Ett nytt försök!

Kategori: Allmänt

Jag testar igen.. Det kan ju inte bli mer än fel. Har jobbat idag. I Gud i himlen så trött ja va. Hoppas det inte syntes för då ber ja om ursäkt för mitt hemska jag! Kom hem.. Vilade i solen och sedan kom min fantastiska mamma hem hit. Har röjt och packat en hel del i köket. Det är nära nu...typ tre veckor! Per grillade himmelsk mat.. Kyckling med halloumi, potatissallad och även en skitgod pastasallad ja slängde ihop igår.. Med avocado, fetaost, lök, pasta och nötter...mumma! Dags för sängen.. Jobb imorrn igen! Hej hopp!

men det går inte så bra..

Kategori: Allmänt

Jag ska fixa mobilen! Min kära vän Mikaela ska visa mig hur man gör.. en dag.. för sen kommer jag bli flitig på bloggen och slänga ut bilder till höger och vänster! På ting. Inte på människor. Utan deras tillåtelse! :)

Haft en fin dag. Mycket folk på jobbet. Men som ja säger.. ja gillar´t!
Ätit lite god mat med fina människor. Grekiskt. Tog lång tid. Jag var vrålhungrig. Nästan att jag trodde att jag skulle tuppa av där en stund. Men det löste sig. Åt som en gris. Rullade hem. I bil.

Japp! Det var min dag de... Dags att sova. Upp med tuppen imorrn om inte tidigare än tuppen själv.. typ 04.00. Jobba, jobba, jobba!
Imorrn är det röd dag.. Är det nåt man ska göra då? Är det nåt speciellt man gör? Eller funkar det om jag sitter hemma och tar det lugnt? Det är okej va?
Bra.

Godnatt!