Livet på en pinne.

Ullared!

Kategori: Allmänt

Dagen inleddes med tipspromenad med vänner.. Kallt men mysigt! Flera såna dagar tack!

Sedan bar det av till Ullared för att köpa lite prylar till bebis. Och lite annat krafs. Köpte en bok till mig själv. Ozzy's självbiografi, jag gillar såna.

Kvällen avslutades med chili con carne à la Levva och en fräsch sallad à la Staaf. De ni! Inget att leka med.

Imorrn är det dags att kika till bebis igen... Mäta, kolla blodtryck och sådär. Alltid lika spännande! I vecka är det även dags för första föräldrarträffen. Wei!

Ha en skön natt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_186863874.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_186863949.jpg" class="image">

Damtennis

Kategori: Allmänt

Är på i bakgrunden... Och fotboll emellanåt. Helst tittar jag på gladiatorerna. Men så sitter jag här med fyra grabbar.

Men appropå damtennisen... Aldrig hört dessa ljud som kommer ur deras munnar.. Haha! Tycker det låter som en honkatt som är lite sugen på en hankatt.. Kan inte komma på vad det kallas. :)

Hur som haver har denna lediga dagen enbart bestått av sport! Helt otroligt!

Dagen inleddes med att titta på 5 årsjubileum av fotbollshallen, med fjellströms dreamteam.. Som mötte elfsborg, Jönköping och Gais. U21 lag om jag förstod det hela rätt.

Sen fick jag sitta med bolaget när dessa tippade och jag åt mat. Som havande får jag äta mycket. Även om jag inte gör de.

Se bar det av hemåt för att titta på Liverpool och läsa inredningstidningar.. Därefter var jag tvungen att vila. Och nu sitter jag här!

Imorrn tror jag minsann att jag ska få åka till Ullared. Tjohoo!

Kvällsmat

Kategori: Allmänt

Hos svärmor och svärfar! Smaskens!

Nummer två

Kategori: Allmänt

Kalas nummer två avklarat. Tjejernas rum står numera i vardagsrummet. Filip har konsert i köket.. Elgitarr, förstärkare och peruk.

Jenny visslar! Tur man har tålamod. :)

Kalas!

Kategori: Allmänt

Idag fyllde världens bästa tjejer 5 år! Vad tiden går fort! I år är det även 5 år sen jag och per träffades.

Va hur som haver på lite kalas.. Mycket roligt de hade fått. Riktiga tjejprylar... Dockstolar.. Mikrofoner.. Målarböcker.. En docka till Nintendo Wii... Massa mer!

Sen hälsade jag på melli och hennes mamma.. Underbara unge.

Nu är det dags för fröken Staaf att sova! Eftersom jag inte fick någon sömn inatt så har jag mycket att ta igen.. Känner mig inte helt hundra.. Jag gör knäppa saker på jobbet... Går runt i en bubbla på nåt vis. Det är inte okej. Så helgen får jag spendera vilandes mycket känner jag!

Sov gott alla!

Semla

Kategori: Allmänt

Saft och semla! Titta och njut. För det ska jag göra. Fast äta den.

Tårar

Kategori: Allmänt

Den här kvällen är som gjord för tårar. Förstår inte varför jag utsätter mig för detta. Kollar kanal 5, "sofias änglar". Tur jag är själv hemma så per slipper höra mitt hulkande. :)

Har tänt en brasa nu, så de är varmt och skönt när hjärtat kommer hem. Det blev lite strul på vägen så än är han inte hemma. :(

Soffan är såld! Wei! Ska bli så skönt att få börja planera rummet. Kanske ja kan försöka börja slipa väggar och sedan beställa rätt färgnyans. Jippi!

Idag har ja varit på jobb och sedan träffat Jossan, Jossan. Och emre givetvis! :) en trevlig fika och pratstund. Det är mina bästisar de! Och Lindah såklart! :) synd bara att ingen bor kvar i stan. Men sånt är livet. Man kan inte alltid få som man vill.

Nu ligger jag i soffan och kommer nog somna av tårarna snart. Toktrött. Magen är stenhård. Och nu vill den vila.

Hejsvejs!

Det är konstigt...

Kategori: Allmänt

Jag förstår inte varför jag inte bara kan somna så fort jag kommer hem när jag är gräsänka.
Istället ligger jag med teven på, jag tittar inte ens, men vill ändå ha ljud från nånstans.. Har telefonen i högsta hugg och kollar bloggar och annat dylikt.
Har hittat en jättetrevliigt blogg, men jag kan nog inte länka den ännu utan att ha pratat med henne. Men snart så! :)

Det känns efter min intensiva snöskottning vill jag lova! Magen va redan stenhård sen i fredags men idag har jag nästan kunnat känna bebis utanpå med. Konstig och nästan obehaglig känsla. Emellanåt. Men ändå trevligt. :)

Så när per kommer hem så överlämnar jag snön till honom. Om jag inte ska föda för tidigt vill säga.

Nu är iaf helgen över och nu jobbar jag två dagar till och sen är jag ledig en dag! Och då ska jag bara va! Kanske handla present till tvillingarna som fyller 5 år på torsdag. Tänk vad tiden går fort! Och snart firar jag och hjärtat 5 år. Också tokigt! Men fint. :)

Dags att sova. Jobba tidigt imorrn! Hoppas bara jag inser det när klockan ringer. I regel tar det numera två timmar för mig att komma upp.

Godnatt allihopa från tanten!

Arma lilla kropp!

Kategori: Allmänt

Det är väl nu det onda ska komma... Gissar jag. Eller så har jag varit förslappad för länge.

Har bara jobbat 5 timmar idag och jag är helt slut i kroppen. Ryggen och revbenen värker och armarna känns som spaghetti.
Och mitt hjärta lämnar mig i helgen för att njuta av lite tysk fotboll. Vem ska massera min rygg när jag jobbat klart hela helgen?! Jag får helt enkelt uppfinna något effektivt ä. Och det jäkligt snabbt! Annars överlever jag nog inte helgen.

Men jag ska inte klaga! För det som i slutändan ploppar ut är ju faktiskt nånting fantastiskt! Och jag längtar som bara den! 8 veckor kvar ca. Och 6 veckor kvar att jobba. Men det ska jag väl klara. Vila kan jag göra när jag blir pensionär. :) ha en fin kväll!

Check it out!

Kategori: Allmänt

Nu är den utlagd på blocket.. våran kära soffa... http://www.blocket.se/alvsborg/Svart_hornsoffa__Livingroom__Soffbord__Chili_38171768.htm?ca=16&w=1 kika på den och köp den vettja! hur billig som helst!

Tack!

Kategori: Allmänt

Tack för idag! Mannen är hemma, helskinnad. Och jag tycker om honom trots att han blir på fruktansvärt dåligt humör om Arsenal spelar dåligt.

Dags att sova! Ny vecka. Nya tag. Och ett steg närmre en verklig liten människa... :) godnatt!


Soffan ligger ute på blocket nu. Sök på svart hörnsoffa. Livingroom. Hej.

Lyx!

Kategori: Allmänt

Har inte jag världens bästa mamma? :)

Godafton!

Kategori: Allmänt

Nu är jag och mor hemkomna efter dn eftermiddag i Jönköping. Jösses! Vad ont jag har i fötterna!

Men nu är sängen köpt! Så nu behöver jag inte drömma konstigt längre och vara orolig för att bebisen inte har nånstans att sova eller att den ska få gå runt naken för några bodys inhandlades med. Och sen ska den kanske inte gå runt naken. Eftersom det lär ju inte bli en mirakelbäbis som springer det första den gör. Haha.

Tyg till gardin är också inhandlat. Och jag är supernöjd! Nu kan den få komma snart! Jag längtar!

Är hemma hos mamma och pappa och blir bortskämd. Per är ute på äventyr. Och jag ska äntligen få äta hasselbackspotatis! Mumma!

Ha en skön kväll!

Smaklig spis

Kategori: Allmänt

Såhär såg maten ut! Smakade helt okej. :)

Fotoshoot.

Kategori: Allmänt

Ja jösses vad mysigt jag har det i min ensamhet. Maten är klar men mannen är på larm. Så jag hinner ju tända lite ljus och mysa. Och den lilla saken i magen är på bushumör! :)

Maten förbereds...

Kategori: Allmänt

Ikväll tänkte jag för en gångs skull göra mat till per. Kyckling med gräddsås och ädelost, serveras med ris, Harry kuverts och vitlöksbaguette... Smakerna kan skära sig eller bara smaka helt finemang! :)

Ljuvlig dag!

Kategori: Allmänt

Idag va jag ledig! Så himla skönt! Sover inte så bra längre. Känner mig inte så smidig längre. Var jag visserligen inte innan heller. Haha! Men det tar väl tio minuter o vända sig från en sida till en annan. Typ. Åt en smarrig omelett hjärtat gjort framför Nyhetsmorgon och en tänd brasa! Sen åkte vi ner till sjön och tog en härligt kall promenad.

Va ute med syster i timmele innan i Jenna's affär.. Baby yeah yeah's. Köpte lite byxor till den lilla. Så nu är det nog dags att hitta lite överdelar så den lille inte fryser när den kommer till världen. :)

Imorrn ska jag åka och köpa säng! så ni vet. Hej svejs!

Barnrum.

Kategori: Allmänt

Jag är på jakt efter något unikt! En unik lampa, eller en unik låda eller bara en unik krok! Vad som helst som gör att barnrummet blir sådär extra mysigt och tufft. Och som passar tjej som kille! Snart är jag där.. men inte riktigt. Jag behöver lite tips på bra hemsidor för barninredning! Ge mig! Fått några bra av systeryster. Men jag vill ha fler! Nu ska jag strax gå och lägga mig! Känns skittrist.. men jag behöver min sömn, bilen rullar mot jobbet vid 5-tiden.. och jag har ingen lust att vara mer trött än jag behöver. Sedan vankas det fest, men inte heller där kan jag stanna länge då jag måste sova tidigt igen...Men några timmars umgänge med trevligt folk, det hinner jag med! :) På måndag är det 10 veckor kvar tills bebben förväntas komma ut. Spännande.. Känner mig dock väldigt stressad. Över allt. Barnrummet finns ju bara i huvet änsålänge.. Men nu tror jag visserligen inte att den kommer så hemskt mycket tidigare, så jag har väl som vanligt inget att vara stressad över.. men ändå. Stress är mitt andranamn. Önskar er en skön natt och jag hoppas ni önskar mig detsamma! Bättre sömn än igår gärna! Godnatt!

Fika nr 2

Kategori: Allmänt

Vem har sagt att man inte kan fika mer än en gång... :)

Smaskens!

Kategori: Allmänt

Har fikat hos mamma och pappa idag.

Mina fina...

Kategori: Allmänt

Julgranskulor fick åka ner i lådan idag. Det är en sorglig grej. Så jag kanske måste köpa en ny idag innan allt åker upp på vinden...

Bullmamma!

Kategori: Allmänt

Ska ja bli sen. Men än har jag en lång väg kvar! Tur Madde och Melli kom till undsättning, för annars hade mina och Lillys bullar kanske ute blivit något ätbart. :)

Hur som haver så luktar det fantastiskt gott i vårat hus! Folk kan ju få tro att det bor en bullmamma här iaf.

Men Lilly var till stor hjälp idag, och hon har visat sig vara en riktig liten bullunge som kan allt!

Hjälp mig!

Kategori: Allmänt

Är på jakt efter ett tyg i lapptäcksteknik.. Gärna färdigt.., då jag och mor min redan ska sy ett litet lapptäcke så kände jag att jag kommer inte orka eller ha tålamod till ett till. Vi vet ju redan vem som kommer sy mest... :) min söta mamma!

Idag har jag haft lite värk här och där men avslutade kvällen med en go massage hos mamma.
Har även planerat in en dag då jag och hjärtat ska åka till Ullared och en dag när vi ska åka till Ikea. Stackars kille. :)

Dags att sova! Ny dag imorrn och vem vet vad det är för väder... Usch! Jag ska iaf baka kanelbullar! Godnatt!

Tyget på bilden är tydligen från Åhléns men ja hittar den inte på hemsidan!? Någon som har nån ide var jag kan hitta nåt liknande? Tänker ha det som en gardin.

Ho ho!

Kategori: Allmänt

Jag bloggar ju hur mycket som helst nu! Sen kanske det inte är världens roligaste inlägg. Men jag bloggar! :) Har fortfarande en svart hörnsoffa till salu...glömt att ta kort, måste göra detta dagtid då rummet den står i är mörkt. Lampan kass. Ha en fin kväll!

Soffa säljes!

Kategori: Allmänt

Vi har en svart jättefin hörnsoffa vi behöver bli av med. Känner att det räcker med en. :)

Lägger upp en bild i veckan. Men är det någon som är intresserad?

Bus med Per.

Kategori: Allmänt

Jag hittade denna i duschen idag. En plastorm. Så jag busade till det och la den under Pers täcke... Tror ni han blev rädd? Nä.. Måste lura på ett nytt joke!

Wei!

Kategori: Allmänt

Pang pang! Gott nytt år!