Livet på en pinne.

Pyssel på gång!

Kategori: Allmänt

img_5618 (MMS)

Pyssel på gång!

Kalas hos mamma!

Kategori: Allmänt

img_1546 (MMS)

Kalas hos mamma!

Sånt här får man äran att lyssna på när ma...

Kategori: Allmänt

Sånt här får man äran att lyssna på när man är chaufför!

hjälp..

Kategori: Allmänt

vad ont jag har i heeela kroppen!!
Fast det är ändå en skön känsla. Känns ju liksom som att man gjort nåt vettigt! :)

Idag hade jag helst velat åka till ikea.. men det verkar inte som jag får med mig nån, så jag funderar på att åka ner till Coop bygg och se om jag inte hittar konsoler där och så får jag måla de hyllplan jag har hemma istället. Kan bli bra!

o sen funderar jag på att åka ner till ica nu o hyra en film.. inte mycket som är roligt på tv nu. Och jag tänkte väl mest inta soffläge nu på förmiddagen eftersom det inte verkar bli Ikea..

Myggbett har jag i massor med! De höll till i Vegby igår och bet både på händer, nacke och fötter.. o nej, jag var inte naken där.

Ikväll blir det Bingolotto, med eller utan sällskap. Lotterna är köpta! Och så lite kalas för mor.. kanske skulle pyssla något till henne.. hmm..

Ha en skön söndag!

Sämsjö(L)yran

Kategori: Allmänt

Idag var det då dags för T/V fc's stora brännbollscup! Folk har pratat om detta länge.. Jagat lag o hållt tummarna för fint väder.. Vädret såg riktigt lovande ut imorses.. Men så vid halv tio imorses bröt helvetet lös. Kändes de som. Regn, åska och blixtar till höger i vänster. Det ordnade upp sig till slut! Har varit väldigt nervös över nrännbollen, men de va ju ingen fara. Lite flås(läs dömycket) o massa spring. Vi va bra! Kom precis hem från tillhörande pubafton.. I nu kan ja inte hålla ögonen öppna. Godnatt!

Sämsjö(L)yran i vegby! Fantastiskt lyckad ...

Kategori: Allmänt

img_5608 (MMS)

Sämsjö(L)yran i vegby! Fantastiskt lyckad brännbollsturnering!

Hallen. Tillfixad. Tillfälligt. Lite bättre.

Kategori: Allmänt

img_5737 (MMS)

Hallen. Tillfixad. Tillfälligt. Lite bättre.

Notera den givna boken på skrivbordet... I...

Kategori: Allmänt

img_8257 (MMS)

Notera den givna boken på skrivbordet... I love kungafamiljen!

O därborta är ju min ljugarbänk! :)

Kategori: Allmänt

img_8789 (MMS)

O därborta är ju min ljugarbänk! :)

Kategori: Allmänt

img_6183 (MMS)

Jag har påbörjat "projekt pysselrum" långt...

Kategori: Allmänt

img_1844 (MMS)

Jag har påbörjat "projekt pysselrum" långt ifrån klart!

Dessa tavlor, som ja fixat till lite med f...

Kategori: Allmänt

img_8399 (MMS)

Dessa tavlor, som ja fixat till lite med färg, servetter och spackel har jag äntligen hängt upp i hallen idag!

Måndag.

Kategori: Allmänt

Måndag är till ända. Sitter här och har precis avnjutit en för jäkla god äggmacka! Det sitter ett gäng grabbar i soffan och tittar på fotboll.. Man Utd kommer nog vinna..

Har jobbat sen i torsdags.. börjar bli lite trött i kroppen men det är bara att bita ihop! Det är ju trots allt kul när man väl är på jobbet.. jag får faktiskt sovmorgon imorrn.. tänkte jag skulle försökt att sova till 09 imorses.. men icke! 08 var jag pigg och täppt i snoken.. så det var bara att kliva upp! Fick sova en stund på bussen.

Händer det nåt annat i veckan? Jobb fram till fredag och sen ledig i tre dagar.. med bl.a. brännbollsturnering i Vegby på lördag.. kan bli intressant! Jag vet knappt hur man gör! :)


Jo, jag saknar min bror.. det var ett tag sen jag såg honom nu och kontakten verkar vara lite bruten. Men det löser sig väl hoppas jag!



Ha en trevlig dag imorrn!

(någon som vet var jag kan hitta 007:an??? Jag har börjat ge upp den där bil-leken.. )

Kräftskiva hos brunbäcks!

Kategori: Allmänt

img_0672 (MMS)

Kräftskiva hos brunbäcks!

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

img_7716 (MMS)

Skidbacken levererar!

Kategori: Allmänt

img_7332 (MMS)

Skidbacken levererar!

Nu ger vi oss ut i skogen o letar kantarel...

Kategori: Allmänt

img_0837 (MMS)

Nu ger vi oss ut i skogen o letar kantareller!

Absolut inte färdigt än på långa vägar... ...

Kategori: Allmänt

img_1991 (MMS)

Absolut inte färdigt än på långa vägar... Men en bra början!

Det blev en väldigt sällsynt art jag fick ...

Kategori: Allmänt

img_7818 (MMS)

Det blev en väldigt sällsynt art jag fick fram...

Veckans pyssel... Sy en fågel till min fåg...

Kategori: Allmänt

img_5299 (MMS)

Veckans pyssel... Sy en fågel till min fågelbur, samt montera ihop våra nya möbler, soffbord och tv-bänk...

Det regnar.. Varken tv, dator/internet ell...

Kategori: Allmänt

img_8399 (MMS)

Det regnar.. Varken tv, dator/internet eller telefon funkar, så ja tänkte försöka få ordning på mina blommor som ser ut som en djungel.. O lite radio på de!

Jag har fått klagomål!

Kategori: Allmänt

Av självaste mamma Staaf. "lär dig stava unge!" säger hon. Men vad jag har glömt att säga är att jag bloggar från telefonen ibland och den hänger inte med lika bra som datorn. :) Jag har för övrigt haft väldigt skönt o härligt i Lysekil med per och familj. Vädret har varit kanon och jag har verkligen tagit tillvara på ledigheten.. Dvs. Vilat tre gånger på en o samma dag! Inte illa pinkat! Sitter hemma hos mamma o pappa nu. Dom är fina. O ska strax ut o gå med min fina vän Jossan! Ha en fin kväll!

Finns det nåt godare än varm nyponsoppa oc...

Kategori: Allmänt

img_8733 (MMS)

Finns det nåt godare än varm nyponsoppa och kall glass?! Mums!

Ljuva Lysekil!

Kategori: Allmänt

img_6983 (MMS)

Ljuva Lysekil!

Jäkla fullmåne!

Kategori: Allmänt

Jag vaknade precis. Så fruktansvärt irriterAd. O nu kan ja inte somna om för per ligger jämte o snarkar. Ja drömde en mardröm. Går inte in på vad den handlade om. Hemsk. Nu är ja vaken o hoppas innerligt att den inte är sann. Ledig idag. Känns nästan konstigt. De flesta vet att jag älskar mitt jobb... O det gör mig arg när jag hör folk som gÅr hemma, säger att dom vill jobba men gör liksom ingenting åt saken. Söker några ströjobb men går inte all in. Jag gjorde allt jag kunde når ja var arbetslös. Sökte alla möjliga skitjobb. Vill man ha jobb sÅ fÅr man det!! Men mAn kan inte vara kräsen. Hur ska mAn annars få in pengar?! Det är det mest själviska man kan göra o låta någon annan betala för precis allt. Hemmafruar är det bara kändisar som är!! Nu har jag sagt mitt. Dags att försöka Solna om o drömma trevliga drömmar istället. Natti!

Dessa fina grejjer finns nu i mina ägor......

Kategori: Allmänt

img_2238 (MMS)

Dessa fina grejjer finns nu i mina ägor... Wiieehooo!

Det här är det finaste jag har!

Kategori: Allmänt

img_1658 (MMS)

Det här är det finaste jag har!

007.

Kategori: Allmänt

Jag är på 007!!! Wei! Hela tiden så har 006:an funnits i stan.. Hade nästan börjat ge upp.. Fick t.o.m mamma och pappa till att leta efter 6:an igår.. Jag är störd. Helt besatt.. åker jag på motorvägen så kollar jag över till andra sidan på de mötande bilarna.. livsfarligt! Men nu är jag igång igen!

Nu har jag en dag kvar att jobba och sen är jag ledig i TRE dagar! Vill ja de?! Iaf i helgen ska jag vara ledig. Men kan tänka mig att jobba på måndag.. kanske..

Igår var det oväder här hemma. I Ulricehamn. Helt galet. Jag var t.o.m rädd för att jag var hemma själv.. trodde huset skulle braka samman.. o då var det bara regn och hagel.. Men som sagt, jag är knäpp.

Madde med barn kommer strax hit. Trevligt! Har precis försökt att sätta igång värmen, kände att det vore väl dumt om det är kallt när jag får gäster. :)



Tack Emelie och Marie för igår! Vi lagade god mat, Fajitas, och åt en himla god äppelpaj, (Ica´s!) och bara tjötade.. tänk om man kunde göra det lite oftare.. utan att vara dödstrött som jag alltid är.


Well well.. dags att sätta på kaffe.. och ni... har ni möjligtvis sett en 007:a i stan? Jag vet att det finns en vid badhuset i Borås.. men då blir ju inte det förräns efter helgen... eller kanske att jag skulle ta en kik imorrn när jag slutat.. Ha det bra! Hej!

Ulricehamns invånare..

Kategori: Allmänt

visar sig inte ofta.. det känns som att vill man se Ulricehamns alla invånare, då ska man gå ner på gågatan runt Lucia, balen eller studenten.. och på lördagskvällar efter klockan 24.. typ.

Har jobbat. Det gick som en dans.. Höll på att somna på vägen dit.. det gör jag alltid.. Inte somnar, men håller på att somna när jag kör.. försökte allt möjligt! Tänkte sjungt med till musiken, men jag kunde inte en enda.. men ja piggnade till och satt och tryckte i mig vindruvor på vägen hemåt.. 
Stannade förbi hos Lindah där Jossan, Teuta, Pernilla och Emelie hängde.. Så mysigt de har haft det ikväll, o jag missade detta.. Men jag fick ju se deras vackra nunor en stund iaf.. 

Så iaf så åkte jag hem därifrån nyss när dessa töser skulle ut och dansa på hotellet.. och möter halva stan, rullandes neråt stan.. (Jag bor högst upp i stan kan man säg) Det var dit jag ville komma.. att halva stan va ute såhär dags en lördagskväll.. :)

Träffade på Kalle Kanin utanför huset med.. han ville dock inte vara med på bild. Så jag skrämde skiten ur honom och han hoppade iväg. Livrädd. Eller inte.

Annars har det inte hänt nånting särskilt idag.. jag har inte varit mig själv. Eller så är det precis vad jag vart. Mig själv. Virrig, ingen koll för att i nästa sekund ha stenkoll. (?!) Pratar med mig själv.. försöker få med folk i en konversation som jag sedan avslutar själv.. utan att ha fått något svar.. Ja ni som känner mig vet kanske..eller inte... who knows.

Imorrn ska jag unna mig själv att gå hem tidigare från jobbet.. Måste sova tror jag. Ledig på måndag, o då ska jag sova lite till. Tror t.o.m att jag ska vila middag.. har blivit en tant på äldre dar.. 
Har vilat middag varenda dag denna veckan.. och det har behövts.. o ont i ryggen har jag. som faaaan.. man kan ju inte direkt tro att jag ska fylla 25.. utan 75. 

Nog skrivet idag, nu har jag varit snäll mot er.. Får nog hålla på inläggena lite.. :)

Dags o nana... Lååång dag imorrn.. och jag funderar redan nu på vad jag ska äta till lunch.. chicken nuggets kanske. ..


Ha en fin natt!  

Efter... Glömde ju slänga in slutresultate...

Kategori: Allmänt

img_1704 (MMS)

Efter... Glömde ju slänga in slutresultatet på de ja o mamma sydde till tvättstugan för ett bra tag sen... :)

Rensar och rensar..

Kategori: Allmänt

i mobilen.. MEEEn vad lång tid det tar.. 500 bilder att föra över och sedan radera.. det blev hälften för jag har inget tålamod till att försöka mer!

Kört ner Per till en annan bil.. Idag ska dom göra Halmstad osäkert.. Kul för dom! Själv ska jag jobba!
Har fruktansvärt ont i ryggen idag.. men det går väl över tills jag gifter mig och inte har några ögonbryn kvar som fröken Ivarsson säger.

Igår var jag nere hos Madde, Viktor och lilla Melli. Jossan K och Malin var med. Hemskt trevligt! Drack kaffe, åt pizza och tjötade.. Den lilla tjejen är något av det sötaste jag vet. Faktiskt!



Idag har min kära vän Lindah 25-årskalas. Och jag kan inte vara med! :( Får hoppas att dom är vakna vid 23-tiden när jag äntrar staden efter jobbet..



Häromdagen hade jag en så kallad photoshoot (eller hur det stavas) med mina tre små barn.. (ej mina).. Dom är riktiga linslusar. Och så har jag en så himla rolig app på telefonen.. crossprocess.. blir bra bilder.. lite old sådär. 
Kanske att jag borde satsa på fotograferandet.. haha! Iphone är ju riktigt bra skit! 

    
Det syns kanske vilka som gillar att vara med på bild..
     

Syskonkärlek


Såå.. då ska jag bege mig hem till mor och far litegranna. Sen hem o grejja och sedan får jag åka o jobba och sprida lite glädje där med. :)

Ha en fin dag!

Lite pyssel jag gjort...

Kategori: Allmänt

img_1494 (MMS)

Lite pyssel jag gjort...

Filips fina trädgårdsland!

Kategori: Allmänt

img_1288 (MMS)

Filips fina trädgårdsland!

tadaaa!

Kategori: Allmänt

håll i er... nu ska jag skriva ett inlägg.. vad har hänt sen sist?
Halmstad.. Det var riktigt skoj! Det är det alltid. Härligt gäng. Go after beach, bra dansgolv. Härliga taxiresor!
Kort sammanfattat.

Vad har hänt efteråt? Jag har hittat bilar med nummer, 002, 003 så nu letar jag febrilt efter 004. Var finns du?! 002 finns för övrigt på min gata. i stan.

Bröllop i lördags! Fantastiskt! Så vackra, och så grönt allt va! Dresscode var ju trots allt grönt. :) Ett borgerligt bröllop ute i en lada/loge. Allt kändes så romantiskt och perfekt! Grym sång av Magnus, Johan och Gina.
Mycket rörande tal, skoj, skratt och dans! Mera bröllop tack! Jag kan också tänka mig att stå brud.. tack! :)

Började jobba i måndags.. jag är helt sluuuuut som människa! Jättekul att jobba igen, har absolut inget emot jobbet.. men tänk om man kunde få sova till klockan halv sex iaf. Då vore jag glad. Halv 5 ringer klockan. Det gör visserligen inget, jag flyger upp ur sängen... men när jag kommer hem har jag varit tvungen att vila middag och sedan lägga mig tidigt... Men det blir bättre till helgen, då jobbar jag sent och sen ledig på måndag.. Längtar! Då ska jag bara sova, och fixa och dona hemma..

Gjorde vi innan idag! Som ni såg på bilderna.. eller bilden... Pers föräldrar och mormor och morfar var här innan och hängde upp hyllor och gardiner.. samt grejjade iordning i trädgården.. Känns som vi har tummarna mitt i handen jag o per. Egentligen kan vi om vi vill.. Jag vill mycket, bl.a. bygga ett soffbord, men då skrattade Per.. är det så jäkla svårt? Några plankor bara. Inget märkvärdigt! :)

Har jag några andra planer framöver?! Det är så fullbokat nu ända fram till oktober känns det som.. jag hinner inte riktigt med mig själv! Tänk om det kunde finnas en extra helg, där man bara kunde va.. vakna när man vakna och sedan bestämma vad man vill göra på dagen.. stanna hemma eller åka på tur.. men tyvärr så funkar det inte så. tyvärr.

kräftskivor hit och dit. jag äter inte ens kräftor. Jag får njuta av sällskapet istället! och en bit paj.

Dags att sova nu.. min sovklocka har ringt för lääängesen!


(skulle lagt in bilder, men insåg att det tog lite tid att importera 500 bilder från telefonen till datorn.. En annan gång! )

GODNATT!

Ett av alla projekten i huset... Inte rikt...

Kategori: Allmänt

img_3787 (MMS)

Ett av alla projekten i huset... Inte riktigt riktigt färdigt än. Tack svärmor/far och Kerstin o bertil!