Livet på en pinne.

Modell för en dag...

Kategori:

Idag var vi en sväng till Borås. Till Cornelia. En arbetskamrat. Som också är fotograf. En fantastiskt duktig sådan!

Och Tuva.. Vilken tjej! Så duktig! Och galet söt. Min lilla tjej. Lite måste man ju få skryta. :)

Hemsidan till Cornelias blogg där bilder finns...
http://Corneliafoto.blogspot.se/

Napplåda

Kategori:

Slängde ihop en napplåda med hjälp av decoupage(?)lim, blomsterpapper och presentpapper. Och givetvis en napp!

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!

Kategori:

Bruno / Jesus

Kategori:

Jag var hos Bruno igår igen! Han som skulle bota min stress.
Tre veckor har gått sen sist. Och jag vet inte om det har hjälpt. Lite kanske.
En nål i örat och allt ska bli bra?!
Men jag tror faktiskt att det hjälpt lite som sagt. Och igår fick jag en ny nål i andra örat. Och ska tillbaka om tre veckor igen.

Antingen är det psykiskt, att man är så inne i det att man tror på det, och gubben tjänar pengar på det. Eller så är det så! Att han faktiskt kan bota folks olika åkommor.

Det lär vi märka när jag är "färdigbehandlad". :)

Att klä på sig.

Kategori:

Jag är världens sämsta på att klä på mig kläder!!

Inte nog med att kläderna inte passar längre, och jag går runt i typ samma kläder som när jag var gravid plus lite nytt som jag köpte alldeles för stort så jag inte kan ha det för att det ser hemskt ut.. Jag klär på mig alldeles för mycket kläder också!!

Va precis ute och gick med Tuva, helt genomsvett! Och detta va bara en liten lätt promenad. Så för små jeans och en nerspydd tröja fick pryda min kropp. OCH en jacka på de! Jättevarmt. Solen skiner.
Sen möter jag grannen. I t-shirt.
Nån som har en kurs i hur man klär sig rätt?

Dagens lunch

Kategori:

Krispig lax i ugn med färsk pasta och limeaioli. Gottit!

Cillit Bang

Kategori:

Det va ett mirakelmedel! Allt blänker! Så jag får nog gå lös på hela badrummet! Inkl tvättstugan. Kanske!

Pysseltajm

Kategori:

Lillan ligger ute och sover bort sin förkylning. Hoppas jag! Så liten och ynklig hon är nu.. Täppt och snoret rinner om vartannat.. Ögat rinner. Men annars är hon precis som vanligt! Glad med andra ord! Det är bara jag som är ledsen för att hon är täppt. Knäppt. :)

Har haft glas stående i köket som skulle slängas eller bli ompysslade. Så då gjorde ja de! Pysslade. Ljuslyktor. För testa och tända dessa ikväll så vi får se om det är något att ha eller inte.

Tvättar. Viker tvätt, samtidigt som ja försöker rengöra duschen med ett nytt mirakelmedel.. Mer om de när ja sett om de funkat! :)

Mys med mormor!

Kategori:

Idag är vi lite småförkylda (tuva) så då klär vi på oss lite extra...och så myser vi lite med mormor!

Tuvas nya leksak!

Kategori:

Hon älskar den! Tusen tack Anneli och Jörgen! Här kommer de gå undan. :)

Bloggappen strular...

Kategori:

Men här är en bild på José! :)

Ute på tur!

Kategori:

Hon växer så snabbt, lilla tösabiten!

Kategori:

Vänner för livet!

Kategori:

Mycket som händer...

Kategori:

Tuva har vänt sig på alla håll och kanter... Jag tror tänderna är på väg inom några veckor... Hon har börjat med smakportioner. Hon älskar't! Liggdelen får nog bytas ut i dagarna till sittdelen. Jag är rädd att hon ska klättra ur.. Hon är tokig lilltjejen! :)

Verkligen mycket som händer! Hon börjar bli stor!

Babysim har vi anmält oss till. Spännande! Jag har inte varit i ett badhus på minst 5 år!
Enda gången jag badar är utomlands, och det är Max en gång per år. Så ja är lite nervös...

Jag va ju hos Jesus/Bruno häromdagen! Det gick nog väldigt bra! Han grejade lite och sen fick jag en nål i örat... Och sen dess har jag väl inte riktigt tänkt på stressen på samma sätt! Det är väl säkert psykiskt kan ja tro.. Men de funkar ju på mig iaf. Ska tillbaka om två veckor.

Imorrn är det fika med Jossan och Jossan! Och Per börjar jobba.. Skönt med lite vardag igen! :)

Dags för sängen.

Kinna

Kategori:

Där har vi spenderat dagen! Jag, Tuva, Ellie, Jossan och Efe. Hos den andra Jossan.
Frukost, lunch och fika.
Besök på några mysiga ställen. Bl.a. Skroten för att köpa lite tyg till Tuvas vimplar jag tänkte sy.. "blommigt och prickigt", där jag hittade ett fint litet doftljus.. Och där vi även åt lunch ute i det fria med två hästar som gneggade. Och därefter "erikshjälpen" där jag hittade ett silverfat och en ljuslykta för totalt 20 kr! Som hittat!

Avslutade dagen hemma i stan med en promenad med mamma och en trött Tuva!

Tack alla berörda för en fin och varm dag! :) hej svejs!

Lite stor.

Kategori:

Men denna ska Tuva mysa runt i höst! Tack tant Emelie!

Jag har fått en ide!

Kategori:

Men den är hemlig tills ja vet om det funkar...

CD-spelare någon?

Kategori: Allmänt

Jag har precis slängt iväg en beställning på två cd-skivor till Tuva.. En med vaggvisor.. (jag kan inte sjunga så värst bra) och en med Astrid Lindgrens sånger... MEN... jag har ju ingenstans att spela dom i.. förutom datorn. Och den har jag ingen lust att släpa med mig till hennes rum.

Så min fråga till er.. någon som har en till salu eller vet nåt käckt ställe där dom har fina.. inte alltför dyra. ??

Tack och hej!
 
 
 
 

Yoga?

Kategori:

Kan det vara nåt för mig kanske? Jag har alltid tänkt att det är helt fel forum för mig just för att jag har svårt att se mig själv sitta där med benen i kors och vara tyst, koncentrerad och bara va. Men jag ska nog testa. För som det är nu.. Stress och gud vet vad så kanske det är det enda som kan hjälpa. Men det tar vi i höst när sånt där kraffs sätter igång! I eftermiddag ska jag träffa en man. Vi kan kalla honom Jesus. Fast han heter Bruno. Han kan tydligen göra underverk. Homeopat och diverse saker. Vet inte riktigt. Men jag ska testa och se om han kan ge harmoni i min tillvaro. :) Och nu vet jag vad ni tänker... Låter fel. Haha! Men ja berättar mer senare! Hej hej!

Pyssel

Kategori:

Av barnmatsburkar. Allt som behövdes var lim, strösocker och glasburken då. Lätt som en plätt! Har visserligen inte testat de ännu.. Tar vi en annan dag. Ifall de inte skulle bli bra. :)

Sneluggstjej

Kategori:

Tuva är en sneluggstjej! Lugg är nog inte hennes grej. Och inte mittbena. Möjligtvis det busiga!

Silviakaka

Kategori:

Har ju bakat idag med.. Så i veckan kan ni komma på fika! :)

Falkenberg

Kategori:

Här kommer ett sent inlägg... Har varken haft tid, lust eller ork att blogga.. Fullt upp! Slängde ihop två collage som får sammanfatta veckan i Falkenberg. Det var nog sommarens varmaste vecka... Fruktansvärt jobbigt tyckte jag. Och bo i husvagn, där det alltid är varmt, och sedan är det minst lika varmt ute. Men jag ska inte klaga! Det va härligt! Men jag var nog mest nervös för Tuvas del. Hon gnällde ingenting, (som vanligt) men det hade inte varit konstigt om det varit så. Sååå.. Vad gjorde vi? Vi hängde på stranden, tog promenader, hängde i Ullared.. Umgicks med vänner! Svärmor och svärfar hälsade på.. Spelade kort... Åt gott.. En helt perfekt vecka egentligen. Om jag inte hade varit så nojjig. :) Nu sitter jag i soffan och glor på tv. Inte OS för en gång skull! Per är inte hemma. Ute regnar det. Och jag har fått en ide med barnmatsburkar.. Så jag ska slänga ihop lite ljuslyktor! Googlade på nätet innan och det verkar inte så svårt! Appropå barnmat.. Så blev ju Tuva 4 månader den 1:à... Och då ville vi ju självklart testa lite smakportioner.. För vem vet, hade hon inte gillat hade man ju fått försöka ett bra tag tills hon hade gillat de till slut.. Och det hade säkert kunnat ta månader.. Nu hade vi turen att tjejen älskade de! :) Men ja ska nog inte förhasta mig.. Men tanken är väl att jag så småningom ska trappa ner på amningen...och även kunna slappna av och kunna lämna ifrån mig henne och veta att någon annan kan mata henne med. Ifall hon skulle va hungrig vill säga. :) Det var allt för nu... Visar bild på ljuslyktorna sen.. Om de blir bra!