Livet på en pinne.

Jag försöker och försöker...

Kategori: Allmänt

Men det går inte att blogga från mobilen! Det var ju det som var lite grejjen med Iphone.. (men bara lite) att jag skulle kunna slänga in lite inlägg ibland och bilder... Utan att vara beroende av mina kamerasladd som fortfarande är på rymmen.
Men nu går inte det.. Haft några händelserika dagar. Min kära vän som bor i annat land har varit hemma på besök. Och det är alltid så himla roligt o träffa henne!
Sen har vi även varit ute åt Kinnahållet och träffat Jossan.. min fina vän som bor alldeles för långt ifrån.. (det gör ju såklart tjejen som bor i annat land med) Flytta hemåt med er!! :)

Igår var det student! Vädret var ju inte jättekul för dom.. Men det märktes inte. Alla var så glada så! :)
Studentfest för två nybakade studenter och vin och trevligt sällskap.

Idag har jag så jääkla ont i axlarna.. men ingen jäkel som vill massera! Vad ska jag göra? Klippa av axeln för en stund?

Ja, men nu ska jag väl fixa till mig lite.. dags för jobb om ett par timmar! Ha en härlig lördag gott folk!


Välkommen du fina...

Kategori: Allmänt

Idag ska jag köpa en Iphone! :)
Tänk vad anti Iphone jag varit innan, o nu har jag äntligen gett med mig.. Se om den är så fantastisk som alla påstår. Jag tror nog det! Weii!

Ska för övrigt åka med Jossan k till Jossan I ute i Kinna.. Vi ska fika lite och äta lunch.

Och i eftermiddag ska vi titta på balen.. Studenterna här i stan går balen idag, o jag tror de kommer vara tokigt vackra!
Spännande!

Ses!

Kaffe på barns vis.

Kategori: Allmänt

Jag slängde ihop två tavlor innan.. inga stora och absolut inga märkvärdiga.. Använde mig av servetter.. Himla smidigt när man har brist på fantasi!

Tog mig sedan en promenad till mina små systerbarn.. Och där blev jag bjuden på kaffe med bitsocker.. (låtsas givetvis)
Jenny hade sminkat sig dagen till ära.. knallrosa läppar! Tjusigt på en söt tjej.
 
Mycket fix och don innan kaffet kan serveras!

I eftermiddag ska jag träffa en kär liten vän. Kolla upp telefon, fixa present och lite annat smått och gott. 

Nu måste jag fortsätta pyssla lite till. kort och dylikt. 
Vem vet , jag kanske slänger upp ännu mer inlägg sen.. andra inlägget idag, det är ju helt tokigt! :)

Hej igen!

 

Härliga måndag!

Kategori: Allmänt

Ja idag är jag ledig! Hur skönt som helst! För de har jag ju inte varit i helgen.. hehe..
Vad ska man hitta på? Jag tänkte ta mig en promenix nu, och sen laga lite lunch till mig och P.
Och sen har jag lite pyssel på G.. :)

Annars har jag inte planerat nåt särskilt.. och det känns skönt! Hade väl velat ha en sovmorgon idag.. Ställde klockan på 09.20 men vaknade kvart i åtta.. inte jättepigg men det hade inte gått o somnat om.

Nu börjar jag känna att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om.. bloggen är rätt tråkig. Vad ska jag skriva om hörrni!?



Ha en fin dag!

Milen avklarad.

Kategori: Allmänt

Då var denna helgen slut.. och jag med!

I fredags bar det iväg till Göteborg med Lindah.. med moster, mamma och vän.
Stavvarvet som jag skrivit om förut var dags att genomföra.. 7 km eller 10 km... först tänkte vi vara så lata o bara ta 7 km.. vi ville ju hem o dricka vin! :) Men den rundan kom så snabbt inpå att vi inte hann tänka så det blev en hel mil istället. Och jag är jäkligt nöjd!
Det var några jäkligt jobbiga backar, då jag trodde jag skulle trilla ihop o dö.. men jag reste på mig. (Och jag ramlade inte heller)

Jag hade föreställt mig att det bara skulle vara jag och massa pensionärer i skogen.. och jag hade delvis rätt. Visst, det var blandat med folk men jag tyckte nog jag såg mest tanter.. och vad galna de va! Jösses! De sprang förbi med stavarna i högsta hugg, allt för att komma längre fram i täten..
Ni kan ju tänka er vad jobbigt att känna sig jagad av en flåsande, jättegammal dam, med stavarna i högsta hugg..
Men nu är det över och jag är stolt över mig själv. Fick en medalj för besväret. Och nu måste jag ju fortsätta med det här.. Gå en mil i veckan. ?!

     


Per var också i Göteborg igår, och skulle springa göteborgsvarvet.. och han klarade det! Och jag är grymt stolt över honom!


Idag är det återigen jobb.. men först måste jag koka till lite spaghetti till lunch.

Hittade lite gamla bilder i telefoner över saker jag gjort.. Så här slänger ja upp de..

            

       

Ber om ursäkt för att bilderna är på fel håll, men inget att göra åt. Jag har ju liksom ingen Iphone.

Här är två saker som är nästa projekt i huset..

 
Min ljugarbänk.. Köpt på loppis. Ska målas i vitt. För att sedan ställas utmed husväggen med söta pastelliga sittdynor.. Tror det blir bra!

 
En taklampa. Denna hittade jag på Statiol i Lammhult när jag och mina syskon var på väg hem från Kalmar. Så denna ljuva lampa fanns då på den otroligt fräscha toaletten på en bensinmack. Så jag tänkte att den kan ju inte vara så jäkla svår att göra.. Behövs bara en lampstomme och en jäkla massa pärlor. Tror det blir bra det med! :)

I veckan är det student här hemma i byn. Folkfest utan dess like. Jag gillar´t!
Egentligen skulle jag vilja pyssla ihop en present, men jag hinner inte. Och så har jag ingen fantasi! :) Så det får bli en annan gång.
Ha en skön dag allihopa!

Divan eller en hederlig?!

Kategori: Allmänt

Idag har vi kollat soffor, soffbord o tvmöbler.. Att det ska vara så jääkla svååårt!!
P vill ha en divan eller nåt liknande, medans jag vill ha en hederlig 2+3 sitssoffa..
Vi hittade några fina för båda men ändå.. svårt!

Andra möbler hittade vi med, och vi är nog rätt så eniga om vilken typ av stil vi ska ha. Det är skönt!

Nästa vecka åker vi tillbaks och kikar igen..Kanske har vi kommit överens då? :)

Idag är det jobb. Inget långt pass, men rätt skönt ändå! Madde och Melli ska komma förbi på en kaffe.. Söta lilla Melli! o Madde. :) Melli är barnet. Madde är mamman. Just so you know.


Saker jag ska göra när jag flyttat ...
* En egen taklampa.
* Måla min ljugarbänk.
* Organisera heeela huset. Jag ska inte stöka ner nånting! :)


Ha en fin dag!

Fy bubblan!

Kategori: Allmänt

Svensk förlust två dagar i rad!? Vad händer med världen?
Nej, jag bryr mig inte särskilt mycket faktiskt.. Bryr mig mer om schlagern än om hockeyn.. Men inte nämnvärt.. :)

Men tråkigt ändå. Hemkommen från jobbet! Lite segt har det gått vissa minuter men ändå helt okej! Jag gillar´t! Men det vet nog alla redan..

Måste gå igenom några bloggar jag följer och sedan gå o lägga mig.. ska upp tiiiidigt imorrn o jobba.. och de flesta vet också att när jag börjar tiiiidigt, måste jag gå upp ca. 1 timma innan bussen går..(Måste ju hinna vakna med) så med andra ord, så ska jag gå upp klockan 04.00 imorrn. .Weii! Men det kan väl va trevligt!

Ha en fin natt! Hejsvejs!

Eurovision!

Kategori: Allmänt

Jag missade nästan allt! :( Nu är det bara röstningen kvar.. inte så dåligt men hade varit kul o höra låtarna med.. Men men, jag har haft en härlig kväll på jobbet.. Tur man har fina arbetskollegor! Bra jobbat tjejer! o kille. :)

Idag var det ju loppis, o jag fyndade två guldramar, och en trådkorg som man kan hänga i köket och ha frukt eller vitlök i.. Sån är min tanke iaf.. och allt detta ska sprejjas vitt! Och sedan köpte jag en ljugarbänk.. Inte så värst snygg men den kan ju bli!
Så det blir första projektet i huset sen.. slipa och måla vitt av nåt slag.. sedan ska det vara dynor och nån lite blomma på. Ska stå ute. Och där kan man sitta och ta det lugnt med en kopp kaffe eller varför inte ljuga ihop nåt festligt?! Finemang!

Nu är det dags för pjamas, lovely! Ha en fin natt! Och grattis till min fina storebror på 28-årsdagen! HURRAA!

Loppis i Vegby!

Kategori: Allmänt

Ja, då vankas det loppis idag.. Fantastiskt trevligt!

Och sedan i eftermiddagen blir det jobb till 22. Kanske skriver om mina inköp sedan, men nu måste ja fixa mitt skatbo på huvudet.. såhär kan man ju inte se ut bland folk! :)

Hejsvejs!

Här har ni mig!

Kategori: Allmänt

Jaaaaa, jag vet, jag har varit en dålig människa.. Men jag har varken hunnit eller orkat skriva något.. :)

Jag gissar att jag blev så himla ledsen för att min sladd FORTFARANDE ÄR BORTA! =(
Man tycker ju liksom alltid att det är roligt att läsa en blogg om det finns bilder.. Men jag har insett att det får gå lika bra utan..

Vad har hänt sen sist? Jag har hunnit med att vara på ännu en utbildning.. i Mölndal. Samma utbildning visserligen men gång nummer 2 av 4. Himlans trevligt! Så nu är det massor att skriva och fixa med tills nästa gång i September..

Jag var även i Kalmar med mina syskon och hälsade på ett annat syskon. Himlans trevligt det med.. Fint väder och trevligt sällskap..
Sen var jag i Halmstad och Båstad i veckan med min fina vän Lindah.. Mest som moraliskt stöd men även för lite kvalitetstid och "semester" ... drack lite vin och åt god mat och sen blev det lite löpning och solning en dag..

Det känns som jag har börjat komma in i en bra rutin vad gäller motion.. i fyra dagar har jag nu sprungit/gått.. och än så länge tycker jag det är riktigt skönt! Kan ha att göra med mina sjukt snygga dojjs! :)
Idag var jag kanske inte jätteseriös.. Tog på mig skorna och promenerade till pappa och drack en kopp kaffe.. Men all form av promenix är bra! Tycker ja!

Vad har mer hänt? Flytten börjar närma sig.. och det är sjukt spännande.. Vore fint om dagarna kunde gå fortare nu.. idag är det ca. 7 veckor kvar.. :) 
Jag har så himla många ideér och planer i huvudet.. Såg en jättefin taklampa jag vill göra..
I Lammhult. På toaletten på Statiol. Ja, ni såg rätt. En enkel lampa gjord med pärlor. Och den tänker jag att den kan ju inte vara så svår att göra.. Måste bara hitta en bra stomme på loppis först..


Inget mer? Nää.. tror jag fått med allt.. See you later!

Hejsvejs!