Livet på en pinne.

Midsommar och dop.

Kategori: Allmänt

Full rulle var det här!
 
Midsommar ja.. perfekt väder! Varmt och fint.. regnet höll sig borta fram till kvällningen.. Så lite "svensk midsommar" med regn fick vi allt! :)
 
Vi började dagen i Vegby.. plockade blommor till stången.. därefter åkte vi vidare till Jonas och Marie för lunch och resten av dagen/kvällen med dans kring stången, kransbindning.. (Endast Tuva fick, och jag är glad att hon inte kan tycka så mycket än, för den blev ful.)
Mat i massor, andra lekar som Chrille anordnat.. Tuva höll sig vaken mestadels av kvällen.. Hon har väl insett att man missar mycket skoj om man sover! :)
 
Klockan 00 höll vi oss vakna till.. och sen åkte jag och Tuvisen hem.
 
 
Igår var en heldag i Vegby med förberedelser för dopet vi ska ha idag. Tuva ska äntligen få sitt namn. (Har hon ju haft innan med, men nu ska hon in i Svenska Kyrkan! Och nu är inte vi superkristna.. men detta är en fin ceremoni.)
 
Dopet ska hållas i hembygdsstugorna i Vegby.. Hade varit mysigast att vara ute, men vädret tillåter inte det, så vi får hålla oss inne i stugorna.. vilket kommer bli supermysigt!
 
Tårtan är nästintill klar. Ska bara garnera den lite senare. Tuvas kläder är nerpackade. Dopklänningen hänger fint hos min mor.
Den vill jag inte förstöra genom att ha hemma hos mig. :)
En klänning som min farmor köpte för 40 år sen. Nästan alla kusiner och kusinbarn har döpts i den. Så det är ju klart Tuva ska ha den hon med!
 
Min klänning jag ska ha sjunger verkligen på sin sista visa för i år. Har nu haft den både på ett bröllop, en midsommar och nu dop. Den är visserligen hemskt fin, men nu känner jag för o ha nåt annat.. Men det tar vi nästa helg.. då är det bröllopsfest! Då kör vi nåt nytt!
 
Dags o väcka min lilla familj!
 
Ha en fin dag!
 

Glad Midsommar!

Kategori: Allmänt

Idag är det midsommarafton! Vädret är på topp! Änsålänge. Regnet skulle visst komma i eftermiddag. ¨
Tuva har sovit hela natten, Somnade klockan 22 och vaknade 06. Sen vaknade vi nästa gång klockan 8.
Och helt superglad!

Nu ska vi ut till Vegby och plocka blommor... ha en fin midsommar!

Dagen före midsommarafton!

Kategori: Allmänt

Idag var vi nere på midsommarfirande med familjecentralen.. massvis med mammor och barn.. jobbigt kände jag. :) Inte jätteförtjust i att träffa massa folk jag inte känner.. någon enstaka går ju an. :)
Men vi överlevde.
Och vi överlevde promenaden hem med. Men jösses! Märks att jag inte gått i uppförsbacke på flera dagar! Blodsmak som heter duga!
 
Prästen var här tidigare idag och vi hade dopsamtal. Blir nog bra! Vi fick t.o.m våra pappor till att läsa en vers respektive hälla i vatten i "dopfunten" :)
 
Nicke, min bror var här och busade lite med Tuvisen med.. Det gillade hon!
 
Och nu ska jag snart iväg till mamma och pappa för att få i mig lite mat.. (Per är och tränar) och Lasse och Maggan, mina föräldrars vänner från Värnamo är på besök..
De hade med sig så fina presenter till Tuvisen! En silverask med texten "Min första tand" och en med "Min första lock" .. och änglar ovanpå! TACK!
 
Imorrn är det midsommarafton! Och min första uppgift för dagen är att plocka blommor till stången.. måtte jag lyckas! Sen är det bara resten av helgen kvar att planera.. redan genomsvett! Puh!
 
Ha en fortsatt fin kväll!

Renovering.

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Nu har jag satt Chrille i arbete.. Ni vet han som gjorde "designen" på bloggen som är nu.. Hoppas jag förklarat ordentligt. För jag vet knappt själv vad jag menar.. :)
 
Sitter och gör en "TO DO"-lista över dagen och fram till söndag då dopet är..
Mycket som ska fixas! Eller.. egentligen inte. Men himla bra att stapla upp det så det bara är att bocka av!
Tårtan är beställd iaf!
 
Vädret är på topp idag med! Så jag och Tuva ska ta oss en skön promenad till stan om en stund.. Köpa lite garn. Jag blev så inspirerad och sugen på att börja virka. Det var liksom inte bara en som skrev det i sin blogg utan TVÅ. Så nu inspirerade dom en tredje.. Jag ska börja med en färg.. Ljusgul. Det gillar jag.
 
Och GRATTIS Madde och Viktor, till en liten flicka som fick äntra världen igår! Och jag kan bara gissa vilken stolt storasyster som väntar hemma!  :)
 
Ha en fin dag!

Näsboholm

Kategori: Allmänt

Vi tog oss som sagt en tripp till Näsboholm tidigare.. hur mysigt som helst!
Hade jag inte varit så rädd för att vara ensam så hade jag mer än gärna velat bo sådär!
Men jag är rätt mörkrädd och skraj för både det ena och det andra.. typ igelkottar.
 
Hur som haver.. Lindah hade slängt ihop en supergod jordgubb och rabarberpaj.. med massa vaniljsås! Som jag älskar!
Så där satt vi.. och fikade med fina familjen.. Mamma Nettan, pappa Roger, Lindah och så jag och Tuvisen!
 
Imorrn ska jag ner till Bryggan och träffa föräldrargruppen för lite midsommarfirande.. Vad det innebär återstår att se.. men kul ska det bli! Senare på eftermiddagen kommer prästen hit. Dopsamtal.. Kan bli spännande! Jag är fruktansvärt nyfiken på den här prästen. Aldrig sett honom. Tror jag.
Dags för soffhäng! Hej!

Dagen i bilder...

Kategori: Allmänt

Idag har det varit ljuvligt väder..
Så jag, Per och Tuva åkte en sväng till Pers mormor och morfar i Vegby.. spelade lite Svenljungapoker.. Med förlust.. tog en promenad..hejade på kusin Anna.. åkte sedan till Lager 157 där jag köpte en klänning.. Per köpte potatis. På Ica-Anders.
Åkte hem.. lagade mat. Falukorv och färspotatis..

Sedan gosade vi med Tuva. Per klippte gräset. Jag hängde upp tvätten.. härliga dag! Tuva somnade gott i sin säng. Ligger där fortfarande. Belamrad med huuur mycket saker som helst. Gosisar och sånt kraffs. :)

Grannen byter tak. Så där bankas det och grejjas.. Per försökte döda en geting. Lyckades dock inte. Den hann försvinna innan jag fick försöka visa mina mördarkunskaper.. :)


Strax ska jag och Tuva åka till Näsboholm och hälsa på Lindah! Har inte varit där på evigheter och jag kan tänka mig att stugan är ännu lite finare nu! :)
 
 

Det går inte..

Kategori: Allmänt

Appen funkar inte!
Jag har raderat och installerat. Och raderat. Och installerat. Men nej, det vill sig inte!
Men hur som haver.. jag får ju helt enkelt skriva på datorn. :)

Vad har hänt sen sist? Vi var ju i Ljungskile på bröllop. Hur fint som helst! Och vilket väder sen!
Det blåste massor.. men regnet höll sig borta till på natten då det drog över ett oväder i landet.. blixtar och dunder!

Vi bodde på Ljungskile Folkhögskola som även funkade som vandrarhem. Rätt mysigt. Far min har gått här i sina ungdomsår.. tydligen så festades det rätt hårt på den tiden.. :)

Tuva trivdes mycket bra med farmor och farfar! Men jag måste erkänna att det kändes jobbigt ändå att vara borta från henne alla dessa timmar... Men hon var ju inte så långt bort. Vi hade turen att våra barnvakter följde med. Så de hängde mest runt i Ljungskile och hade det trevligt! Såå återigen farmor och farfar, TACK! :)

Idag var jag och Tuva iväg i Borås hos Pernilla och Bosse... hur mysigt som helst!
Tuva och Bosse kom till världen samma dag.. 1 april 2012. Världens bästa dag!
Men nu tror jag snart Tuva får ta det lugnt med alla dessa möten med grabbarna.. var är brudarna?! Jag som tyckte det föddes så himla många tjejer.. men var är dom?! :) haha!

Det var jag, Lindah, Teuta och Jossan som pallrade oss dit och blev bjudna på smaskig lunch och sedan fika! Tack Pernilla!

Ikväll kom Emelie förbi.. Hon skulle baka, och sedan hjälpte hon mig planera för dopet.. Hennes erfarenheter hjälpte.. :)
Tack!
Så nu är det bara att planera in när man ska åka och handla och grejja.. Det blir ju till Ica Maxi såklart.. var annars?! Imorrn kanske? Eller absolut senast onsdag.. för sen kan ja tro att hela Borås handlar midsommarmat!

Och sen måste jag ta mig ut till Näsboholm.. vackra näsboholm och träffa Lindah som har lite sommarlov! Min finfina vän! Hon har visst skaffat en blogg.. kan jag länka till sen, när jag själv vet! Hoho!

Dags att inta bingen.. trött som en tok! Ny dag imorrn!
Ha en fin kväll!

Såhär såg jag och Tuvisen ut på bröllopet.. Fast det va bara jag som närvarade och Tuva lekte med farmor och farfar!

Blondinbella.

Kategori: Allmänt

Mamma jämförde precis mig med blondinbella! Hahahahaha! Hon är väl rolig.
Blond är jag. Men absolut inte i närheten av henne. Haha!

Jag kan förövrigt inte blogga från mobilen för tillfället. Appen är knasig.
Men vi ska på bröllop imorrn i Ljungskile. Hoppas på fint väder.
Hej.

Tänk om...

Kategori: Allmänt

Man kunde få vara på bra humör en hel dag!
Alltid är det nåt som händer eller gör att jag blir ledsen eller bara irriterad. Inte hela tiden kanske, men ofta!
Jag skulle behöva gå en sån där positivitetskurs igen! Och några fler.

Ge mig lite humor! Nånting som får mig att kikna av skratt! Eller bara en person som säger nåt snällt.

Tuva är jag aldrig irriterad på! Ibland känns det som att det är hon och jag mot världen.
Jaa.. Så är det nog!
Mitt älskade lilla gryn!

Ögonbryn

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på salong och färgat mina otrevliga ögonbryn. Minns inte va den hette men ligger på hemrydsgatan. En himla trevlig tjej.
Och brynen blev riktigt trevliga!

Nu har vi bara ytterligare lite grejjer kvar att fixa inför helgens festligheter.. Packa t.ex.. Svårt att packa till sig själv.. Nu har vi en bebis att packa till med.. :)

Hej!

Therese.. Mobilen har vi lånat.. Men det finns fina mobiler på Ikea.. Tycker iaf ja! :)

Kategori: Allmänt

Ica Maxi Borås

Kategori: Allmänt

Mitt älskade Maxi! :)
Där va vi idag. I typ 7 minuter. (lite längre kanske)
Var tvungna att besöka Curaapoteket då Apoteket i stan inte hade det vi behövde.

Och så passade vi på att besöka Nelly outlet. Underkläder till mamma och pappa och en söt kofta till Tuva. Inte mycket mer.

Nu är vi på väg till Gällstad. Jag är ute efter en söt klänning till Tuva att ha på sig på dopet. (efter hon haft på sig dopklänningen)
Och Per är ute efter skor till bröllopet i helgen... (lite sent ute?) :)
Jag är inte bättre jag.. Jag har inte gått in mina sandaler än så jag kommer vara tapetserad med plåster.. Tur jag ska ha långklänning!




Visste ni föressten att Maxi öppnar biltvätt snart?! Om nån vecka skulle ja tro! Rätta mig om jag har fel, Maxianer! :)
Så ni vet gott folk!

Kärlek vid första ögonkastet.

Kategori: Allmänt

Minns ni när jag berättade att Tuvisen älskar att ligga på skötbordet? Om inte.. Så gör hon iaf de.

Här är en av anledningarna.. En mobil med fjärilar. Fyra fjärilar i olika färger.. De andra är inte så värst roliga.. Men den orangea.. Den har vi älskat sen första gången den hängdes upp! :)

Råd?!

Kategori: Allmänt

Hur ska jag ha det? Egentligen tycker ja det ser ganska tantigt ut o ha miljoner blommor i fönstret, fast samtidigt ser det rätt hemtrevligt ut.. Svårt det där.. Vad tycker ni?

Och över till mitt andra problem..
Vad ska jag nu ha i min sockerlåda?Blommorna levde inte så bra däri.
Så vad har man?


Vackra unge!

Kategori: Allmänt

Inköpslista

Kategori: Allmänt

Jenny var ju såklart med me!

Kategori: Allmänt

Skolavslutningsfika

Kategori: Allmänt

Idag smög vi oss in hos kusin Filip på Skolavslutningsfika. Jordgubbstårta och kaffe!

Förmiddagen i bilder..

Kategori: Allmänt

Först låg vi naken i babygymet och lekte. (Tuva, inte jag). Sen badade vi. (Tuva), tog på oss fina kläder. sen somnade vi i babysittern. Sen bajsade vi ner oss. Sen tog vi på oss nya kläder. Och nu ligger vi i mosters säng och sover.

Bästa vänner.

Kategori: Allmänt

Tuva & Efe

Kategori: Allmänt

Idag var Efe och hans mor här och hälsade på! Och imorrn åker de tillbaka till Turkiet. Sorgligt.
Men snart är de här igen! :)

Tips på kakor och muffins mottages gärna!

Kategori: Allmänt

Sömntuta

Kategori: Allmänt

Bröllop, midsommar och dop.

Kategori: Allmänt

Nu börjar den intensiva sommaren.. jag ska inte klaga! Mycket att se fram emot!

Till helgen är det bröllop i Ljungskile.. hoppas vi får vädret med oss!
Helgen efter är det midsommar. Och dop för lilla skruttan.
Och helgen efter det är det bröllopsfest.
Sen är det Gotland. Halmstad. Falkenberg.

och jag skulle inte skrivit häromdagen att det är konstigt att jag inte fått magkatarr ännu.. för nu är den här! älskade magont!

Åter till dopet.. Vi har bara bjudit närmsta familjen.. det blir rätt många ändå. Känns som att det räcker gott och väl.
Såå.. vad ska man bjuda på? Jag tänker mig att jag kanske skulle vilja baka lite kakor/muffins eller nåt liknande...
Är det någon som har några enkla smaskiga recept?
Det får gärna vara glutenfritt med!
Så jag tar tacksamt emot förslag och tips!

Tuvisen är förkyld. Inget farligt, men det låter ändå jobbigt.. Snorig och trött.
Så nu ligger hon på sitt täcke på golvet med en extra kudde under huvudet och sina gosisar.


Idag ska vi inte göra nånting. Ev. en promenad i eftermiddag för att få lite luft..
Jag måste gå nånstans och se om någon kan färga mina ögonbryn.. och avlägsna lite hårstrån från dom med..
De syns ju inte på långt håll men ser man nära så ser man att dessa ögonbryn inte är att leka med..
Och fin vill man ju försöka vara till bröllopet!

Dags att slänga i en tvätt.. och få nån ordning på huset.. hej svejs!

Snuvig & trött liten tjej.

Kategori: Allmänt

Virginsgatan

Kategori: Allmänt

Jag glömde ju berätta att jag hade gäster hemma i fredags!
Jossan, Jossan, Efe och Sara. Tjejerna (inte Efe) bodde tillsammans i Göteborg för många herrans år sen!
Och då var jag där ofta och hälsade på. Ibland hade vi myskvällar och ibland gick vi ut och dansade hela natten lång!
Fina tider!
Annat är det nu.. Den ena bor i Kinna, en bor i Karlstad, en i Turkiet och så är det jag... (gästen) som bor kvar här. I vackra Ulricehamn. :)

Fotbolls-EM. Igen.

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen med Tuva. Hon sover och ja smygäter godis och dricker ett glas cola.. Men det får ja. För vi är ensamma hemma. Per är iväg och kollar fotboll. På Ullevi. Och jag och Tuva har vart en sväng hos Emelie.. Där även söta Marie va. Det bjöds på fin mat.. Lax och färskpotatis. Supergott!

Tänk vilka fina vänner man har! Skulle inte byta dom mot nåt i världen.

Sverige -Ukraina på tv nu!
Dagen till ära hade Tuva en matchdräkt.. Dock inte rätt. Men man tager vad man haver! Hon va nöjd iaf! :)

Det ser inte ljust ut för Sverige. 2-1 och det är övertid. Som snart är slut. Tråkigt.

Dom förlorade.

Kafferast.

Kategori: Allmänt

Babyolja

Kategori: Allmänt

Ligger det massa i Tuvas hår. Stackars lilla tjej.. Så mycket fint hår och hennes föräldrar bara kletar i massa olja och salvor i huvudet. Dumma skorv.

Sweden rock!

Kategori: Allmänt

Där har min syster med man varit.
De kom hem idag.. Man skulle kunna trott att de varit utomlands.. Galet bruna i ansiktet va dom.. Såg nästan smutsigt ut.. Haha!

Vädret hade ändå varit rätt dåligt. Och kallt. Sååå nästa år tänker ja följa med! För den där solbrännan va minsann bättre än Thailandsbrännan kan ja lova!

Med sig därifrån hade dom iaf köpt presenter till Tuva... :)

Promenad och kvällsmat.

Kategori: Allmänt

Jag, Jossan och bebisarna tog oss en promenad till Madde, Viktor och Melli innan idag.. Så söt melli är! Ville gärna titta och ta på både Tuva och Efe. :)
Snart har hon en egen bebis att gosa med.. Och Tuva får en kompis! Wei!

En stor stark! Köpt på Apoteket! Fantasin är det inget fel på!

Kategori: Allmänt

Efterrätten.. Glass!

Kategori: Allmänt

"bra pizzeria"

Kategori: Allmänt

Sitter på en pizzeria. Alla gäster måste namnlapp. Och skriva sina adresser. Personalen är skitjobbig! Otrevliga. :)

Sleeping beauty

Kategori: Allmänt

Fotbolls-EM

Kategori: Allmänt

Tur Per hade fotbollen att kolla på ikväll..
För så som jag låg på kortet innan.. Så har jag legat sen senaste inlägget fram tills nu.. Sovandes!
Med gullet kvar, mys!!

Dags att gå och lägga sig på riktigt. Godnatt!

Lördagsgodis och bebismys

Kategori: Allmänt

Rubriken säger väl de mesta! Tuva somnade så fort jag la henne på bröstet.
Hon har varit vaken mycket idag och pratat en massa, så det är ju faktiskt inte konstigt att hon är hes.. Det ligger väl i släkten kan ja tro! Det där med att prata mycket.
Jag pratar inte så mycket längre... Men ni skulle höra min syster!
Jösses! :)

Lövbiff med sparris

Kategori: Allmänt

"så jääääävla gott!!!"

Så hette det när kvällsmaten serverades. Lövbiff med sparris och bearnaise.
Och visst va det gott!

Och särskilt nöjd va han med köttet.. "såhär god lövbiff får du nog inte ens på café opera"
Söta Per!

Mästerkocken

Kategori: Allmänt

Jag har en karl hemma som kan laga mat han!

Idag bjöds det på stekt ris med diverse primörer, ägg, samt skinka och räkor.
Till detta hade han slängt ihop en fin soyasås med vitlök, chili och fisksås!

Smaskens!

Cramers

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit och inhandlat lite sommarblomster!
Jag, Per, Tuva och hennes farmor och farfar!
Det blev krukväxter, lila och vita blommor till utekrukor, murgröna, clematis, rosor, klätterhortensia, nån form av buske.. Det blir nog bra!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908056.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908123.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2545820/images/2012/pic_205908147.jpg" class="image">

Min lilla skrutta är hes!

Kategori: Allmänt

Och pömsig. Puss på henne!

Det är rätt mörkt på himlen har jag hört!

Kategori: Allmänt

Tallrikshylla

Kategori: Allmänt

Jag efterlyser en tallrikshylla!
Vet ju att det brukar finnas på loppis men vem vet när jag kommer iväg på en sån?! :)

Tuvas önskelista

Kategori: Allmänt

Kanske till dopet, kanske till julafton.. Kanske till ett-årsdagen..
Vem vet, men detta pratade vi igenom inatt.. Jag och Tuvisen. Vad hon ville ha och behövde..
Vi enades rätt bra! :)
Riktigt bra "bra o ha"-grejer. Och minnesvärda.

* Filt. Från Klippan. I ylle. Hur fina som helst! Finns bl.a på Leklust. Tänk er en gul! Så fint!

* Böcker. Gärna av Elsa Beskow. Eller andra klassiska sagoböcker. Dom är fina och skulle passa fint in i hyllan.

* Ryggsäck. Från Fjällräven Kånken. Väldigt behändig. Den kan man ha antingen som en liten skötväska om man är ute på en kortare promenad och inte behöver ha med allt... Eller när hon blir större och ska börja dagis. Perfekt!
Plus att den är för jäkla snygg! Gul eller orange är Tuvas favoritfärger.. Och Mintgrön.

Bara lite tips! ;-)

Dags för en promenad i det sköna nationaldagsvädret!
Hej!

Överkast

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen och drömmer mig bort. Allt nytt och fint jag skulle vilja ha om jag vann en miljon. Eller bara några tusen extra..

Just nu är jag sugen på ett nytt överkast. Kanske nåt av de på bilden...

Och så vill jag påbörja "projekt hallen"! Men det lär väl inte bli än..

Silviakaka

Kategori: Allmänt

Slängde ihop en silviakaka innan. Min allra första. Och god blev den! :)

Var även hos syster innan.. Twinsen hade gjort självporträtt på dagis som de var ruskigt stolta över. :)
Fina va de!

Dags att sova! Och vi önskar Lina och Rickard en trevlig vistelse på Sweden rock! Hej!

Mördare

Kategori: Allmänt

Är jag. Med Tuvas barnvagn. Hur mycket slalom jag än kör med vagnen så dör dom ändå. Med skal och de utan. Vidrigt!

Sötkorv

Kategori: Allmänt

Va nere på BVC idag och kollade upp hennes skorv. Så nu har vi skaffat en salva så nu blir hon snart fin i fejjan igen!
Hon är fin hela tiden men sen blir hon lite extra tjusig... :)

Skorv och troll

Kategori: Allmänt

Tuva har fått lite utslag i sitt söta ansikte. Och så har det även blivit nån form av skorv. Vilket ja trodde bebisar bara fick i hårbotten.. men hon är söt ändå!
Iaf så gick ja lite bananas innan med oljan i hennes hår.. Himla kul att fixa lite frisyrer.. Inget ja tror ja får göra om några år... :)

Man skulle kunna tro att det bor spöken här! Haha! Sötproppen!

Första besöket på Ikea är gjort med två små kids!

Kategori: Allmänt

Kusinerna hade bäddat upp för prinsessan idag!

Kategori: Allmänt

Caesarsallad à la Per

Kategori: Allmänt

Dagen som är...

Kategori: Allmänt

Började morgonen med att bli sparkad på.. En liten dam som va grymt hungrig. :)

Sen va vi på långpromenad med gamla vänner.. Jossan och Lisa. Och tre barnvagnar. Mysigt och kul att träffas och prata gamla minnen!

Igår va jag på fruhippa för Erica. Dock bara på kvällen men väldans trevligt hade jag! Allt va himla bra uppstyrt, maten delikat! Och Erica fick nog en fin dag att minnas!

Tuva hade det bra och mysigt hemma hos pappa!

Dags för lite hemmagjord Caesarsallad, made by Per.. Smaskens!

Här får ni bild på det långväga fina besöket som ja längtat efter! :)

Dagen som va..

Kategori: Allmänt

Tuva fick träffa en av sina favorittanter som var i stada på snabbvisit. Lindah!

Gåvor från Turkiet

Kategori: Allmänt

Dessa fina skålar beställde jag särskilt.. Helt plötsligt var de gratis! Galna Jossan! Tack! Sen fick Tuva en mysig mössa till nästa vinter.. Och Jossans svärmor hade stickat en fin tröja till skruttan. Notera knapparna.. Dröjer nog några år innan hon kan ha den. :)

Är så glad att de är hemma på besök! Här ska lekas!

Äntligen är dom här!

Kategori: Allmänt

Var är Tuva?

Kategori: Allmänt

Grattis älskade hjärtat på tvåmånadersdagen!!!

Kategori: Allmänt