Livet på en pinne.

Halmstad!

Kategori: Allmänt

Nu är vi återigen på väg till Halmstad! En årlig tripp. Detta har jag sett fram emot sen förra året! Vädret ser inte lovande ut, men vad gör det?! Humöret är iaf på topp! Sitter i shorts i Våge o erikas bil och ber till Gud att vädret ska åtminstone ska hålla sig varmt! Allt är nerpackat, dvs kläder alkohol och brassestol. Allt som behövs. Nu ska Erika ha en lek i bilen... Hitta regnr i nummerordning.. 001 är den första att hitta på vägen.. Hmm.. Ingen lek för mitt tålamod med andra ord. :) Ha en bra dag!

Hittade brorsans gamla hockeytidningar... ...

Kategori: Allmänt

img_6633 (MMS)

Hittade brorsans gamla hockeytidningar... Och...

Wiikväll med Filip o mamma!

Kategori: Allmänt

img_1512 (MMS)

Wiikväll med Filip o mamma!

Se så fin färg min gamla cykel ska få!

Kategori: Allmänt

img_2877 (MMS)

Se så fin färg min gamla cykel ska få!

Tusen miljoner...

Kategori: Allmänt

Kan inte sova! Känns som ja har tusen miljoners saker att göra.. Sy om en fantAstiskt fin klänning ja köpte på second hand igår.. Spraya lite saker vita.. Packa för imorrn. Fika med Peter.. Träffa min familj.. Packa upp här hemma. Ja hinner inte med mig själv... Magkatarr here i come! Får väl gå o lägga mig en stund till... Skriver sen. Hej på en stund!

Bezzerwizzer är ett givet val en kväll som...

Kategori: Allmänt

img_9977 (MMS)

Bezzerwizzer är ett givet val en kväll som denna..

Leos Lekland!

Kategori: Allmänt

Dit ska jag idag! Med mamma, storasyster och hennes tre vilda barn! Tydligen så går barnen och räknar ner tiden tills vi ska åka.. jag tror det kommer bli kanoners! Aldrig varit där. Men vad jag hört så leker man. hahaha!

Igår spelade vi Bezzerwizzer.. mitt lag vann! Men vi hade vunnit mycket tidigare om mina kära lagkamrater hade lyssnat på mig... så är det alltid. Jag tror jag ska köpa mig en megafon! Tips om var det finns?

Halmstad i veckan.. samma vecka som alltid. Kan bli hur kul som helst. Eller inte. Det märker vi! Men jag ska jobba upp ett bra humör idag! Men det är inte alltid lätt när man inte känner sig på topp. Och ändå blir folk sura på det.. jag försöker så gott jag kan.

Nu vart jag lite sentimental.. i mina ögon.

Jag åker nu! Ha en fin dag! Bilder kommer senare!

Bezzerwizzer är ett givet val en kväll som...

Kategori: Allmänt

img_9977 (MMS)

Bezzerwizzer är ett givet val en kväll som denna..

Här befinner vi oss ikväll! Hos Erika och ...

Kategori: Allmänt

img_0287 (MMS)

Här befinner vi oss ikväll! Hos Erika och Våge. Notera den häftiga väggen bakom som fanns under all tapet.. :)

Före...

Kategori: Allmänt

img_4137 (MMS)

Före...

Vänta och se...

Kategori: Allmänt

img_2941 (MMS)

Vänta och se...

Dessa fina saker ska numera förgylla vårat...

Kategori: Allmänt

img_0140 (MMS)

Dessa fina saker ska numera förgylla vårat hem!

Många järn i elden!

Kategori: Allmänt

Men jag orkar inte ta tag i allt.. Eller rättare sagt, jag vet inte var jag ska börja!
Gardiner känns ju faktiskt rätt viktiga nu.. inget hem utan gardiner.. o vi har inte en enda än.. usch.. jag får nog bjuda hem mamma lite på kaffe och systund i eftermiddag.. :)

Återkommer senare.. ska även ta före och efter bilder sen.. när jag väl tar tag i nåt.

Have a nice day!

The Tourist

Kategori: Allmänt

Har vi kikat på nu.. rätt okej film ändå.. emellanåt fattade ja ingenting. Men så brukar det ju vara. Ett under att jag inte somnade.. Men hur som haver så blev jag grymt sugen på att åka till Italien.. Var ju där för ett år sen ganska så exakt för ett år sen.. men Emelie och Sjögren. Helt fantastisk stad som man måste besöka i fler än tre dagar som vi!

Nu utspelade sig visserligen inte filmen i Rom, utan i Venedig.. Italien som Italien.. :)

Idag har jag som jag skrivit innan pysslat med Marie & Marie.. Jättekul! Vi gör kort, och vi målar tavlor/brevlådor o allt möjligt! Glasspaket slängs i golvet och vi har allmänt trevligt! Mera sånt!
Jag har ju en idé i framtiden om att ha pyssel/temakvällar hemma hos mig sen.. men det är ett senare projekt! Men tanken finns iaf.. nästan som symöte fast lite mera pyssel, lite mera tjöt.. typ.

Nu är det dags för sängen! Imorrn är planerna att hänga upp lite tavlor..bl.a. de jag målade idag.. Kanske att jag slänger ihop en till eller bara "pimpar" upp den lite.. och sen har jag även tänkt sy en gardin.. om den räcker till fönstret.. annars blir det kuddar..

Så nu måste jag smida planer i sömnen.. Sov gott vänner!

Dagens pyssel!

Kategori: Allmänt

img_4259 (MMS)

Dagens pyssel!

Bloggar sökes..

Kategori: Allmänt

Jag är på jakt efter mysiga bloggar med enbart inredning, pyssel.. så snälla söta rara människor... börja googla och ge mig adressen sen. :)

TVÅ INLÄGG PÅ SAMMA DAG? INOM 2 TIMMAR... JÖSSES!

Sista leken slutade med Staaf på taket!

Kategori: Allmänt

img_0680 (MMS)

Sista leken slutade med Staaf på taket!

La familia..

Kategori: Allmänt

img_6716 (MMS)

La familia..

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

img_1892 (MMS)

Semester!

Kategori: Allmänt

Tadaaa! Här var jag! Jag har längtat efter att få bloggA men ändå har jag inte gjort de. Skrev ett långt inlägg för ett tag sen på mobilen men det försvann så då gav jag upp! Men nu gör ja ett nytt försök.. Ligger i sängen. Skulle lyxa till de o sätta på teven en söndagmorgon.. Men ikke. Den ville inte som jag. Så då ligger ja här med telefonen o läser massa bloggar... Det går bra med huset! Det står dock lite stilla just nu. Det är beboeligt men det är inte mysigt o hemtrevligt riktigt än. Inte som ja vill ha de..det som är mest färdigt är köket o mina pysselrum.. Ja jag har två! Typ. Gästrum med. O nu vill ja inget hellre än att sätta mig och pyssla! Måla om stolar...pimpa till en lampa.. Sy gardiner.. Sy ett överdrag till symaskinen..men ja har tid på mig. Det behöver inte bli idag. Denna veckan har ja haft min storasyster på besök! Trevligt! Jag har dock jobbat hela veckan. Men igår hade vi en Grand finale.. À la familia Staaf.. Grill och kubb. Supertrevligt. Idag ska ja nog faktiskt försöka mig på att sy lite.. Eller åtminstone hitta lite lämpliga tyger till de olika projektens..ska försöka slänga in lite bilder sen.. Ha en skön morgon!