Livet på en pinne.

I väntan på Per...

Kategori: Allmänt

Så har jag pysslat lite.. lite vårnyheter i hemmet.. Påskliljor, tulpaner, byte av stolsdynor och en ny duk. Var hemma hos mamma och hämtade  gamla duk. Liiite skrynklig men vad gör de?!

Möblerade om lite i min vackra hylla som Pers morfar Bertil snickrat ihop..

Nu gillar jag mitt kök igen, nästa projekt är att klä om kökssoffan till något neutralt, beige av nåt slag och sy nya kuddfodral till den.. can´t wait!

Snart är Per hemma igen.. o det gillar vi ju! Jobb imorrn, o det gillar vi ju också! :)

Godnatt!


(tror nog jag kan göra den här bloggen officiell nu snart..)




Saker jag gjort...

Kategori: Allmänt

Försökte göra ett collage på saker jag gjort, i paint! Gör man de? Eller målar man bara där?
Hur som haver så såg det rätt så okej ut..

Gillar ju att pyssla. Ibland känner jag dock att jag varken har orken eller tiden till det. Och sen är det ju det här med förvaring för pysslet.. Helst av allt skulle jag vilja ha ett hus nu. För där ska jag ha ett alldeles eget pysselrum. (Per ska få ett fotbollsrum)
Just nu ligger det pyssel överallt i lådor.. Nästan att jag inte vet vart sakerna är, men jag har lärt mig att komma på efter en stunds letande. :)

Tänk er att kunna ha symaskinen framme hela tiden, ett bord du kan sitta vid och pyssla utan att flytta runt på massa saker, MASSA förvaring! Det absolut viktigaste är faktiskt förvaring.. Fin förvaring. Burkar, lådor.. allt möjligt.

Och en fin dörr in till rummet!

 

 

 

 

                           

                                                    


                                  

Saker jag gjort, själv och med andra.. Mina ideér och andras. (Svartvita tavlan längst upp till vänster har min bror gjort)



Såå..vad händer idag? Ledig idag.. Så det blir lite städning nu, köpte en fin påsklilja igår i hopp om att våren kommer snart!
Sen ska jag följa med Filip på simskola, och senare i eftermiddag ska jag och Lindah ut och gå!
Och ikväll... Kommer Per äntligen hem! Weii! Gillar inte när han lämnar mig. Visserligen inser man hur mycket man verkligen tycker om varann när man är ifrån varann. Och tycker om honom, det gör jag minsann! :)

Ha en fin dag allihopa!

Tack Chrille!

Kategori: Allmänt

Se så fin min blogg är! Tack vare Chrille från Vegby! :)

Idag har varit en väldigt intensiv dag. Sov över hos syster och vaknade först halv åtta av att barnen ville att jag skulle upp. NEJ! sa jag och somnade om. Sedan va det förberedelser för Filips 7 årskalas.. Blåsa ballonger fick jag på min lott.

Kalaset va en riktig pärs! Mycket skrik, spring och stök.. Tur jag hade som fick springa hem och hämta glass och höra lite fågelkvitter istället. (Inte riktigt)
Men kalaset blev ändå lyckat, barn ska ju vara lite stökiga nuförtiden sägs det. Typ.

Kvällen spenderades en stund hos Lindah, det bjöds på äppelpaj och kaffe (som jag älskar) och lite tjöt. Vi diskuterade lite framtidsplaner framöver (dvs, träning och sådär som absolut inte är bestämt när det ska börja gälla) Så inget tjat tack!

Nu är det dags för sängen strax, Per har inte roligt i London, han längtar hem till mig. (inte sant.)
Men Arsenal förlorade. Tråkigt tråkigt.

Ha en trevlig natt! Hej!









Chrille.

(Självklart sa jag inte NEJ o somnade om, jag gick ju så såklart upp som den roliga mostern jag är och lekte som en tok.)

Bio, Barnvakt, Melodifestivalen.

Kategori: Allmänt

Härliga lördag!
Började med att ta adjö av min älskade som begav sig till London imorses tillsammans med Jesper, Emil och Salle.
Ett spontant fikabesök på Torgstallet med Marie gjordes, himla trevligt att träffa den tjejen! :)
Därefter bar det iväg på bio med Filip, hans 7 årspresent. Yogi-Björn som va himla mysig.

Sen hem, ner o handla pizza o götta till ikväll då jag erbjudit mig själv till att vara barnvakt.
Så nu sitter jag här, lite trött efter kvällen.. Jenny och Lilly har showat med dans framför teven som lite extra underhållning för mig och Filip. Sen somnade nästan allihopa i soffan.
Och jag har haft ett träningspass vill jag lova.. Det är inte hur lätt som helst och lyfta/bär en 7-åring i sovande tillstånd till hans säng, som dessutom är någon form av våningssäng.
Puh!
Försökte väcka honom och få honom att själv klättra upp men den metoden funkade inte. Tyvärr.
Så nu har jag om inte ännu ondare i ryggen än vad jag haft de senaste dagarna..

Nu väntar jag på syster yster som är på kalas. Sen får jag väl sova. Blev erbjuden att sova i tjejernas sängar, men jag tror inte jag är jättesugen på att sova dubbelvikt i dom små sängarna.. We'll see..


Godnatt allihopa och ha en fortsatt fin lördagskväll!

Helt rätt låt som gick vidare btw.. Nicke Borg I like!

Jösses!

Kategori: Allmänt

TVÅ inlägg på samma dag! Inte illa pinkat! Blir inte klok på det här med design och stilmallar och grejs, så det är får duga!
John Blund kallar på mig, godnatt!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Idag är det sannerligen det! Har jobbat nu hårt i några fler dagar än vad som va tänkt (med en liten ledig dag emellan) så nu snart är det helg!
Som ska tillbringas på bio, Yogi Björn med Filip.. Därefter tror jag att jag ska vara barnvakt åt resten av skaran med.. Jenny o Lilly.
Då ska vi bara mysa o kika melodifestivalen..

Men ikväll blir det bara mys med Per. Imorrn åker han till London med sin bror, kusin o en vän för att kika på ligacupen. Arsenal spelar.

Först! Jobbet. Ha en fin dag.


Kom gärna med förslag på vad ja kan skriiva om eller hur bloggen ska se ut, för som sagt, jag fattar ingenting.

Hej hej!

Hej alla glada!

Kategori: Allmänt


Jag hade tänkt att, fasiken va kul o ha en blogg! Alla har ju det.. Men då måste den ju se bra ut.. Och då är den STORA frågan, HUR GÖR MAN? Vet inte ens hur man lägger in en profilbild!?
Såå.. än kan jag inte publicera denna.. tråkigt..

Jag hade såna ideér.. Skriva om det som gör mig glad, pyssel, musik, inredning (dvs, tidningar som jag köper men aldrig får tummen ur o göra sakerna i dom)

Men det kommer väl tids nog. Måste bara få ett litet hum om hur den här bloggen funkar!

Tjohoo!

En glad Anna och en glad brud!