Livet på en pinne.

Den långa färden...

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått för mig att jag ska gå till min bror. I Timmele.. Jag har nog inte insett att det är en bit dit.. 8 km. Det är väl ingenting tänker ni, men det är raksträcka och jag går ensam, så jag kan tänka mig att jag kommer bli rätt uttråkad.. Har som tur är bra musik i poddan!

Jag kan t.o.m tänka mig att springa en sväng, så länge det inte är en människa i närheten. Tänk om det kommer en älg?! Ja, det får jag ta då.

Har laddat med en rejäl tallrik med frukt, lite c-vitamin och två koppar kaffe. Det borde ju räcka!

I eftermiddag ska jag träffa Victoria. Ska bli himla kul! Längesen vi sågs. Min "gamla bästis". Haha!

Våren närmar sig med stormsteg nu.. Fattas bara att det kommer snö snart igen.. Då är det fel på världen! Då får vi börja värna om miljön lite extra mycket.. sortera era sopor bättre så kanske vi får årstiderna i rätt ordning.


Jag skriver mera sen om jag överlever min långa promenix!

Hejsvejs!


UPDATE!

Jag sprang! SPRANG, (jogga) .. och det var nästan inte jobbigt! :)
Fast främsta anledningen var nog att jag kände en droppe.. eller svett.. och ville bara hinna fram till bror innan det började spöregna!
Det här kommer jag leva på länge! Anna Staaf har sprungit.
Och bra musik hade jag i lurarna tack vare min vän Dj Slim. Jag såg nog t.o.m proffsig ut.. haha! not.
Sedan gick jag även och funderade mycket på vad jag skulle göra om det hoppade fram en älg eller en missbrukare där mitt ute i ingenstans.. vad gör man då?! Mitt enda vapen skulle vara en telefon och en ipod.. det lär inte skada någon..tips på nåt tills nästa gång?

Hann med en fika med Victoria på torgstallet.. jättemysigt! och en tur på stan med Lindah.. och däremellan har jag kollat på Bigbrother på datorn..
Helt HYSTERISKT kul och titta på när dom blir helt galet rädda.. (skräckvecka i huset) .. Jag skrattar så jag håller på att kissa i brallan.. Dom flyger ju flera meter. Haha!
  


Slängde ihop en pasta/köttfärsgratäng innan.. den ska ätas i helgen.
Och nu är det dags för bingen..jobb tidigt imorrn!

Sov gott allihopa!

kram kram hej hej!

Workiworki!

Kategori: Allmänt

Jag ska börja ett nytt liv.. Och det innebär nyttigheter och förhoppningsvis lite viktnedgång.

Så därför ska jag lära mig att äta mer frukt. Frukt frukt frukt i massor!



Promenera! Aldrig mera bussen från Södra Torget till jobbet. Och sen ska jag gå av några hållplatser längre bort från hemifrån.
Börja springa. Tror visserligen att jag ser ut som Phoebe i Vänner.. Men folk kan väl få sig ett gott skratt.

http://www.youtube.com/watch?v=E_0Ta_DIWuU&NR=1

Bra att jag avslöjar mina planer här.. Har lärt mig att man inte ska göra det, avslöja för någon, för sen när man inte håller det så blir det ett jäkla liv! Jag ska sluta med godis. Ett tag iaf.


I Maj ska jag för övrigt gå Stavvarvet med Lindah. Då kan jag inte gå där o flåsa som en säck potatis. Det är därför jag gör detta nu.



Föressten behöver jag hjälp! Musik behöver jag! Lite uptempomusik! Så all musik är välkommet! Ingen techno eller housemusik, bara bra träningsmusik som man kan gå och springa till! Tack!

Idag är det jobb igen.. I like! Imorrn är jag ledig, lovade mig själv att inte boka upp mig på massa saker, men tre dejter har jag imorrn. Riktigt ledig kan jag vara när jag blir gammal.. Stress kan väl inte vara så farligt? Inte ännu..
Just nu njuter jag av livet. Och visst är det härligt när man blir sådär extra kär i sin karl ibland!


Ha en fin dag mina vänner!

Vad ska man...

Kategori: Allmänt

skriva för att locka folk? Det var nog dålig tid och skaffa blogg nu.. Bara skriver om allt pyssel jag ska göra men har inte tiden till de.. Men hur som haver.. Jag ska lägga iaf en halvtimma om dagen på någon form av pyssel.. t.ex mitt lapptäcke.. Har nästan alla tyger klara.. Ska bara rensa ur bland lakanen och klippa sönder lite. :)

Lördag 26 mars..

Kategori: Allmänt

Nu börjar våren komma fram.. och jag hoppas verkligen inte snön har tänkt att ploppa fram!

Helt fantastiskt väder här i Ulricehamn idag! Och idag ska vi på utflykter.. Först Gärdhem, denna fantastiska loppis! Och därefter Hem & Trädgårdsmässan på Åhaga. Och ikväll ska vi iväg och äta med fina vänner!

Och så ska jag givetvis klämma in en kaffe med Lindah idag. :) Det är konstigt, vi bor bara en skolgård ifrån varann och ändå träffas vi knappt. Tråkigt.

Idag ska det köpas tyg för lapptäcket! Massor av tyg! Och jag gissar på att det kommer vara galet mycket folk på Gärdhem!? Fy.


Igår var jag och fixade till håret.. i like! Blekte och färga vitt och klippte till håret så det ser okej ut igen! :) Och sen gjorde jag, mamma och pappa stan i Borås.. Stackars pappa för o följa med i alla affärer! haha!

Idag hade jag inget vettigt att skriva.. inte annars heller för den delen.. haha! Någon som har nåt förslag på vad ja ska skriva om?


Ha en fin dag allihopa!

Bio.

Kategori: Allmänt

Väldigt skönt att få komma iväg på bio med P! Filmen var blandad med skratt och tårar! Rekommenderar jag starkt!

Inget annat som hänt nu? Jag har jobbat.. Men imorrn är jag ledig! Och då ska mitt hår få sig lite medicin. weii!
Var hos syster igår och pysslade födelsedagskort med Filip. Det blev fantastiskt fint. :)

Träffade även Emelie igår på lite kvällsmat och tjejsnack! Jättetrevligt, lustigt vad mycket man kan prata om egentligen.

I helgen är det HEM & TRÄDGÅRDSMÄSSA Åhaga. Den ska jag minsann åka på.. Och någon form av loppis och hitta tyg till lapptäcket.. Så återigen blir det en fullspäckad helg.. Jag är inte förtjust i mig själv när jag gör så.. planerar och planerar.. jobbar ju rätt mycket, kan inte vara ledig tre dagar i rad.. och när jag väl är det o tänker att nu ska jag ta dagen som den kommer, nej, då ska jag planera massa grejjer.. Jag är liksom superstressad innan jag ens blivit ledig! Men saken är den att när jag jobbar, då sitter jag på bussen stor del av dagen eller väntar på den.. så därför måste jag hinna så mycket som möjligt på helgerna. Träffa så mycket folk det bara går eftersom jag aldrig kan träffa dom på veckan.. ja herregud.

Så då stressar jag. Och det är det värsta jag vet! Inte konstigt jag får magkatarr då.. Men HUR lyckas man och inte stressa? Känns som jag gjort det i några år..

Deklarationen ser fin ut i år. Äntligen går det åt rätt håll!
Och idag är det fint väder, så det tar vi en dejt med Ellie på! Innan det är dags för jobb!

Så allihopa.. Ha en fin dag!



Hur många...?

Kategori: Allmänt

lingon finns det i världen? Den ska vi åka o se på. Tjohoo!

Ljuva måndag!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag ta tag i mina hemuppgifter innan jobbet.. Kan ta tid innan jag hajjar! :)

Sedan ska lägenheten sägas upp.. Big daY!

Idag har jag inte gjort nåt vettigt, duschat, städat toan..bäddat, ätit frulle.. kollat på solsidan, galet kul! , kikat lite på bigbrother.se (jag har blivit lite besatt.. =S)
Facebooken har kikats.. Skrivit med min fina vän Jossan som bor i Turkiet! Vi håller på o planerar in en shoppingtur i maj när hon kommer hem på besök..
Här har ni adressen till henne blogg.. http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.8078473

Jag är helt veckovill känner jag, men jag har iaf fått klart för mig att det är måndag idag..o jag jobbar 4 dagar till innan jag är ledig! O antagligen kommer jag vilja jobba på mina lediga dagar med.. eller "plugga" ..


Nej gott folk! Dags att bege sig till bussen.. Ha en fantastiskt trevlig dag! Kram!

 Jossan, mina söta vän!

Inredningstips sökes..

Kategori: Allmänt

Då tänker ja... vad ska man ha? Hallen är rummet. Ska man ha en hylla och några krokar och en skohylla? Eller byrå, skoskåp och några krokar? Eller lite hipp som happ?!
Det är ju visserligen inte än på länge, men jag gillar att planera. :)

Idag är det sjuukt fint väder! Måste nästan hinna ut på en snabb promenad innan jobb klockan 13.
Bara jag får med mig min sovande man..

Vad bör man planera för de närmsta tre månaderna.. saker man vill vara lite ute i god tid för.. typ gardiner och tapeter känner jag att jag vill ha koll på när vi flyttar.

Jag vill bara att det ska bli ordentlig vår! Och kanske lite mera värme, o sen kan det gärna få bli 1 Juli.
Och så vill jag ha en fin ljus sjal i vår.. jag tänkte jag skulle va lite söt i vår/sommar. Haha!


Nu är mannen vaken så nu ska jag tvinga ut honom, det blir nog inga problem.
Ha en fin dag!



Hittade precis en jättemysig sida.. www.ofeliashusblogg.blogspot.com

Det kanske kan bli en idé till bloggen.. tipsa om olika bloggar och hemsidor.. Då har jag nog ett tips till..

www.countrybymail.se


Där har ni dagens!





Dagens visa/skiva kommer att bli en trallvänlig som jag kan skråla till! .. jag meddelar ikväll/imorrn!

Hej heJ!

Saker jag ska lära mig...

Kategori: Allmänt

  
Spela gitarr! Ordentligt. Jag äger ju en gitarr, med en sträng som inte sitter där den ska.. Den liksom hänger och fladdrar vid sidan om.. Känns inte riktigt som att den ska vara där.. Så den ska min far fixa till så det kan komma lite ljuva toner från den.. Det är en av alla saker jag ska lära mig..

Ett lapptäcke. Ska jag lära mig och sy. Kan vara bra att ha när kylan kryper inpå. För våren verkar ju inte vilja komma till Ulricehamn.

Tapetsera. För tillfället litar jag bara på att min mor kan allt. :) o pappa.



Helgens skiva : Moneybrother . Blood Panic.
Gammal skiva men förbaskat bra! Lyssnar ju alltid på en skiva de helger jag jobbar och har vårdnaden om våran fina Kia. Och nu fick det bli Moneybrother.. Sist var det Christian Walz . Painted by Numbers..
Notera att det bara är gamla skivor, då jag aldrig köper skivor utan tager vad jag haver hemma i min lilla cd-låda.
Men jag tänker som så här , att varför köpa ny musik när man ha sina favoriter i lådan?! Nästa skiva kommer nog bli Melodifestivalen 2011.. Weii!

    
Kvällens låt på Spotify : Jasmine Kara . Aint no more room. Fick tips från coachen.. Va precis uppe hos Malin S, hon hade lite tjejfest .. Jag kom efter jobbet, va nykter och stannade en timma. Men mycket trevligt!

Nu är det dags att knyta sig, jobb imorrn igen.. Men ja gillar´t! Idag va en trevlig dag! Dagen gick jäkligt snabbt! Jag lyckades t.o.m skapa megalånga köer, men vad gör det när man har sån fin personal! :)


Sov gott allihopa! Hoppas ni kan sova, för det kommer inte jag kunna.. Fullmåne ute. Men hejsvejs!

Planering pågår..

Kategori: Allmänt

Jag kan säga såhär...

Jag har planer på att rota fram gamla möbler och "pimpa" upp dom litegranna.. Fräscha till.. Göra dom lite slitna...måla lite..
Leta tapeter står högt upp på listan.. och likaså en eller flera fina koppar! (Vad det nu ska vara bra för)
TYG är också ett måste.. Ett eller två överkast! Men jag funderar starkt på om jag skulle försöka mig på att sy ett eget lapptäcke! Är det lite för seriöst kanske? 
Och bokföra alla mina nya vuxenpoäng.

Och jag kommer äntligen få mitt efterlängtade pysselrum! Weii!

Så ser mitt liv ut just nu! Och jag är happy happy happy!

Dagen på jobbet började med huvudvärk och sjuuukt mycket folk! Och jag säger det varje gång, men idag kändes det som att det aldrig varit så mycket kunder som idag.. :) Fast det har det ju såklart. Varje dag. Typ.
Kvällen slutade fint, jag har sån fin personal! Kanske den bästa! ( Och nej, det är inte bara min personal.. chef blir jag inte än på några år.. :) )

Dagen imorrn ser ut som följande, träffa Lindah min vän.. Gå i våran fina stad och kika läget.. Sen jobb på kvällen! Lovely!

Dags att knyta sig.. Ha en fortsatt trevlig natt! Och grattis Malin S på din födelsedag! Kram kram!

    



Förlåt mig...

Kategori: Allmänt

Jag är en dålig "bloggare" .. Men vad gör det?! Lika glad är jag ändå!
Jag skulle för övrigt vilja ha ett sånt där "energiband" .. Sett massor som har såna, vet dock inte om dom funkar.. Spelar visserligen ingen roll.. med den energin jag brukar ha! :)

Stockholm måndag till onsdag var hur bra som helst.. Väldigt nervös över alla tågbyten och för att inte tala om när man kom fram till Stockholms Central! PANIK! Alla bara sprang överallt och där står jag och är en allmänt stressad person.. Det blev ju liksom inte bättre.
Jag hittade till slut till Scandic Upplands Väsby. Efter många om och men och lite snack med en gubbe med hund och en konstig tant. :)

Utbildningen handlade mycket om kommunikation och hur man blir en bra lyssnare.. MYCKET givande! Och för att inte tala om människorna jag träffade.. Jättegoa! Så nu ser jag fram emot i maj, då det är seminarium 2 i Mölndal. Weii!
Så tills dess ska jag göra mina hemuppgifter.

Egentligen vill jag inte erkänna det, men jag har börjat bli lite småbesatt av BigBrother.. Men så fort jag ser Gurkan så skrattar jag, o skratt behöver man i sin vardag.. right?! :)

Jag tror även att jag är världens lyckligaste just nu.. Och nej, jag är inte med barn! :)
Men känner ändå på mig att detta kommer bli ett riktigt bra år! Särskilt till sommaren..
Stora saker som händer..

Trodde för övrigt att det var vår igår.. Skinnjackan på, halsduk och Converse.. Hur skönt som helst.. Stängde igår, när jag låser dörren så får jag en kall vind med snö i! 
Då blev jag sur som en citron.. Vad är det här?! Varför måste vädergudarna lura oss hela tiden med alla olika väder vi fått nu?! 
Nu ska det vara VÅR punkt slut! 

Och med detta avslutar jag detta inlägget... Jobb ikväll.. Nu fixa och dona, skriva en framtidslista.. 

Ha en fin dag!

 

Ny vecka, nya utmaningar!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag ju då åka till Stockholm på utbildning..
Sjuuukt nervös är jag. Är det inte det ena jag är nervös över så är det det andra..
Här har ni exempel på vad ja är rädd för..
* Alla dessa tåg och byten, tänk om ja missar nåt..
* Behöva äta mat alldeles ensam. Eller frukost.
* Träffa massa folk jag inte känner..
* Prata inför folk jag inte känner..
* Vad jag ska ha för väska?! Rullväska har jag fått för mig att det känns töntigt just nu.. Känns mycket smidigare med en weekendbag ifall jag måste springa av tåget.. (jag är knäpp jag vet)
* Det senaste, hur fasiken hittar jag hotellet?!?! Har googlat lite löst..
Men jag kommer väl fram hoppas ja! Kommer ju rätt tidigt, så jag har hela kvällen på mig att ta mig fram.

Sen har jag även plockat fram saker som symboliserar olika saker om mig..
En Arsenalhalsduk (familjesituation)
Ett lim (Intressen))
Ett syetui (Nåt jag är någorlunda bra på)
En citron (Nåt inte många vet om mig, sur som en citron)
En nyckelring med texten "I love NY" ( Drömmar)
En leksakspolisbil (Något jag vill utveckla)

Det kan nog bli bra.. Jag kommer föra lite dagbok dessa dagar så jag kan skriva ner i bloggen sen när jag kommer hem.. Äger ju tyvärr ingen egen dator eller Iphone.. Och jag tror inte min lilla Sony Ericson är jättebra o blogga på. :)

Dags att packa.. I en BOLONväska , Bolsa .. No rullväska for me.

Kram kram!



Nytt inlägg...

Tittar just nu på Efter Tio med Malou... Handlar om filmen "Hur många lingon finns det i världen?" Den måste ses tror ja! Verkar helt underbar!

Väskan är packad! Let´s gooo!




Söndagen den 13 mars. 2011.

Kategori: Allmänt

Resultatet!
 
Kan det här bloggandet ha gjort mig besatt?! Visserligen har jag knappt bloggat något, men varenda dag jag inte gjort det så blir jag ledsen i själen över att jag inte har tiden över.. Tid över till nånting alls. Jag jobbar och sen när jag kommer hem är jag trött. Och när jag väl hinner, nä då är jag superstressad för att jag ska hinna göra allt jag tänkt, vilket jag aldrig gör.
Så därför ska jag börja äta vitaminer, pigghetspiller. Det tror jag på!

Helgen som varit..
Har ju pysslat med det hemliga projektet som ni sett..Min syster som fyllde 30 år häromdagen kom ju iaf på att det var nånting till henne... O helt rätt! Ett fotoalbum. Med gamla bilder på henne.. När hon öppnade det igår på kalaset sa hon.. "fattas bara att det bara är massa bilder på mig, hehe" "ÄR DE DET?" Klart det är! Jag har ju inte direkt satt in bilder på alla finalister i Melodifestivalen. :)
Fick mycket hjälp av mor, far och bror med att hitta bilder och skriva ut dom.. tack!

     Så här förvånad blev hon..
Och såhär lycklig var hon..


Så fotoalbumet har min helg mest kretsat kring, men med lite uppskattade avbrott mitt i allt.. I lördags fick vi finfrämmat! Emelie & Sjögren, Marie & KV kom förbi på mat, På Spåret, vin/öl & spel (Vagabond) Supertrevligt! När du gick hem vid 01 var jag tvungen och sätta mig igen o pyssla.
Finfrämmat!


Lördags .. Pyssel, pyssel, pyssel.. och en tur till Hem & Trädgårdsmässan.. Inte mycket att ha. Och sen pyssel.
Kalaset för Lina blev inte riktigt av igår, Lilly (den minsta) fick magsjukan så jag styrde upp kalaset hos mor & far.. Jag sliter ju inte i onödan.. :) Så det blev ett litet kalas så Lina fick sina presenter och vi hade riktigt trevligt!

Kvällen avslutades hos KV & Marie, med Bohman, Chrille, jag & Per.. Och Melodifestivalen. Men att Eric Saade vann kan jag inte riktigt förstå.. Danny var ju helt klart min största favorit, och Swingfly var rätt käck!
Well well... Vi skickar ju ändå alltid fel bidrag.
Vi avslutade kvällen med ett parti TP, där jag och Marie vann! Weii!

Idag är första dagen på länge jag borde kunna slappna av.. men ikke! Jobbar 13-22 och imorgon beger jag mig till Stockholm på utbildning.. Fy bubblan vad nervös jag är! Inte för utbildning, utan att jag ska sitta ensam på ett hotell och äta frukost alone, tågresan, alla människorna... Men det ger sig.. Jag klarar nog det!

Så allihop.. Ha en fantastisk söndag!

Weiihoo!

Kategori: Allmänt

Mitt tyg från Ellos har äntligen landat innanför dörren! Ett beige tyg som jag ska klä om kökssoffan med. Och en matta som jag tiggde ifrån mor och far.. Så till helgen ska jag uppdatera er om hur fint mitt kök kommer bli!

Så nu fram till söndag eftermiddag (då jag ska jobba) så ska jag bara pyssla, pyssla och pyssla lite till!

På återseende!


Grattis Lina på 30-årsdagen!

Kategori: Allmänt

Ett jättegrattis till min söta syster som fyller 30 år idag! Helt galet vad tiden går fort.. Som t.ex inatt drömde jag om mig själv som bebis.. (hur knäppt är inte de)
Jag drömde att jag sov hemma hos farmor, och vaknade mitt i natten av vattenkoppor, så då ställde mamma mig i hallen o så kissade jag på mig, o det blev Lina arg på mamma för att hon tyckte jag kunde kissat längre bort.. :)

Ni märker ju, jag är inte som alla andra.. Och definitivt inte när det gäller drömmar, för det har varit en o annan knäpp i mina da´r! :)

Iaf så fyller syster yster år och hennes present håller jag på o pysslar med.. Har ni nog redan förstått vid det här laget..
Så ikväll tänkte jag åka hem till henne och våldgästa henne och hoppas på två koppar kaffe!
Men ändå knäppt när man tänker tillbaka när man va små.. Kan ju inte påstå att jag tror att Lina gillade mig som barn.. Aldrig fick man vara med.. Men det är tur att det har ändrats med åren! Nu är vi ändå hyffsade vänner! :)

Igår, väldigt lugn dag får jag säga.. Hann rensa garderoben igår innan jobbet, kändes skönt. Så nu kan man nästintill bo där! Och då tänker ni säkert, har hon en "walk in closet"? Neeeeej, tänk om det vore så fint! Och man kan inte bo i min garderob.

Nu är det strax dags för mig och bege mig till jobbet igen, enligt mitt horoskop skulle det vara någon som gjorde min dag hemsk.. Men det hoppas jag verkligen inte! Känner att det här blir ännu en bra dag i fröken Staafs liv! As usual!


Tjohoo!

Ny vecka, nya tag!

Kategori: Allmänt

Dagens frukost ...


Tänkte jag skulle sitta här en stund och skriva men jag insåg att klockan var mycket och att jag inte hinner det.. Måste ta bussen till jobbet strax!

Men helgen som var.. Jobbade tidigt både lördag och söndag.. På lördagkvällen blev vi bjudna på Italiensk Afton hemma hos Peter.
Så jag, Per och Chrille fick en fin meny översatt till Italienska, fyndigt! :)
Det bjöds på tre-rätters.. Mycket gott och till Melodifestivalen.. Med lite inslag av fotboll.. Kunde inte bli bättre!


Vad har mer hänt? Jag har grejjat med det hemliga projektet, och änsålänge så ser det jättebra ut! Kan knappt vänta tills den är klar!

Sen har jag dykt upp i reklamblad i hushållen i stan.. uhh.. Så nu kan jag titulera mig som reklambrud. Haha!


Nu måste jag gå och beställa en grej och sedan bege mig till buss och ännu en härlig dag på jobbet!
Ha en fin dag allihop!


Peters fina meny från i lördags!

Kvällens värd. Peter.Chrille.
Vi tog det italienska temat på blodigt allvar, bör tilläggas att jag bar en röd dunjacka kvällen till ära. :)

Smarrig dessert, chokladmousse!

Antonia på jobbet köpte för övrigt en fin ljusblå cupcakeskål till mig i Ullared, så den måste jag ju visa!

Dåligt med uppdatering..

Kategori: Allmänt

Jag vet! Men jag har varken hunnit eller orkat, trött som en tok. Men jag lovar att jag ska slänga in bilder ifrån helgen imorgon!
Den har varit intensiv med jobb och italiensk afton bl.a.
Så håll i er, för imorrn ska ni få spännande läsning!
Nu beger jag mig till jobbet.. Hejsvejs alla fina!

 Lilly & Jenny

Aldrig mer!

Kategori: Allmänt

Ska jag sova hemma en tidig jobbhelg när Per ska ut och svira!
För även om jag tror att han va tyst och inte ville väcka mig så är alla andra rätt bra på att störa.

Jag ska berätta min natt för er som orkar läsa (annars kan ni bara skrolla ner)

03.18 Ringer telefonen, hemtelefonen! Den ringer och ringer. o Per svarar. O pratar en stund.
Störande moment 1.

Lyckades somna om efter många om och men.. 04:17 (eller nåt däromkring) ringer Pers väckarklocka, som ABSOLUT INTE ska ringa en lördagsmorgon! och därefter ringer min egna 05.15.

Och här sitter jag med en kopp kaffe i högsta hugg, teven på lite fint i bakgrunden och Ulricehamns Tidningen ligger här bredvid!
Per snarkar och har det gott i gästrummet, helt ovetandes om min enorma irritation som har förstört början på min dag..
Det är ju inte hans fel att jag tydligen är lättväckt!






Idag ska jag iaf jobba, och därefter är det bara och fortsätta med mitt lilla projekt en stund..
Sen har jag bjudit hem mig och Per hem till Peter, där han ska visa sina skills i köket.. Jag ska unna mig ett glas rödvin och bli sådär stökig.. (börjar jobba 7 dagen efter så nej, det ska jag inte)

Nu ska tidningen läsas! Ha en fin dag! Själv ska jag ut o skrapa bilen strax med. Och sminka mig mänsklig igen. Puh!

Kram

Projekt Presento.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och ljudet av Christian Walz - Like Suicide...Fantastisk låt! Ja, allt av honom faktiskt.
Gick upp tidigt för att grejja med det hemliga projektet. Det blir nog bra tror ja! Behöver bara diverse saker för att den ska bli fulländad. :) Ni kan ju aldrig gissa vad det kan vara! Haha!

Slänger upp lite bilder från gårdagen och imorses.. en liten sneak-peak..

 Pysslet framme och redo att användas!

    Gårdagens alster.


Vad händer annars i helgen?
Själv ska jag bara jobba. Och pyssla!
Kommer kännas på måndag.. varför är det så? Att när man jobbar helg så blir man så himla trött på söndagkvällen? Nästan så att det känns som man varit ute och svirat kvällen innan.
Jobbar man många dagar mitt i veckan, det är ju en baggis, men just helgerna?! Svara mig det!

Hur som haver så gillar jag mitt jobb. Och tur är väl det!

Gårdagens inköp - Limstift och Maxiraden. (Hästar)





Projekt Presento. Sylådan framme och tygkorgen.. Vad kan det komma att bli... :)

För övrigt, någon som har en bra sida med pyssel och annat dylikt som jag kan tänkas gilla? 


Ha en bra dag hej! 


Massa projekt på gång..

Kategori: Allmänt

Efter en trevlig och givande pysselstund imorses hos Marie J så satt jag på bussen åt båda hållen idag och funderade ut nästa projekt .. Ett hemligt projekt som jag inte kan avslöja ännu.. plus att jag skulle behöva sy mig en väska där jag kan lägga mina pysselgrejjor när jag ska gå iväg och pyssla! Fin idé va?

Idag har jag införskaffat mig ett lim. Välbehövligt!

Får slänga in bilder imorrn på dagens alster.. För nu måste jag sova efter en intensiv men rolig kväll på jobbet!
So long!

Bebis, bebis & fläskpannkaka!

Kategori: Allmänt

Det är ungefär så min dag sett ut.. Plus tre promenader.

Morgonen började alltså med en promenad bort till Fridkulla, till Madde och hennes lilla Melli. Lite kaffe på det och sedan en promenad till barnvagn..
Hem, laga mat till min man..ugnstekt falukorv med bränt ris! Mums! Kolsvart!
Sedan en tripp till Jonas, Marie och lille Wilgot. Kaffe där med. (Jag älskar kaffe)
Hem, mötte upp Lindah och tog en låång promenad till.

Nu sitter jag här och är proppmätt! Jag och Per slängde ihop en fläskpannkaka, smarrigt! Med massor av lingonsylt.
Och det får mig att tänka på en film jag tänker gå och se snart på bio.. "Hur många lingon finns det i världen?"
Den verkar hur mysig som helst, hoppas jag får med Per på den.

Inget annat som hänt idag? Känns som jag har pratat bebisspråk hela dagen, för nu är jag toktrött!
Upp tidigt imorrn för att pyssla med Marie J. Projektet imorrn är grattiskort och lite småkraffs.. Vi tänkte även att vi ska lära oss skriva med kalligrafipennor så korten vi gör blir ännu finare!

Slänger upp lite bilder på min dag, om ni är intresserade över vilka jag umgåtts med idag.

Melli med mamma. Melli med mamma.

 Per med Wilgot.

Per mitt i maten, efter några glas rödtjut!

Huur gott som helst!

Kvällen avslutas nu med en hemmagjord ChaiLatte!


Sov gott allihopa!

Vet ni...

Kategori: Allmänt

någon rolig och vettig blogg man kan följa?
Var inne och kikade på Kissies blogg och det var ju inte alls nåt för mig, kände mig helt plötsligt som en gammal kärring som inte fattade nåt av det hon skrev. Fest hela tiden, bröstoperationer hit och dit.. bantning och gud vet allt!

Tänkte börja följa Magdalena Graaf, Carolina Gynning och Katrin Zytomierska.. Men har ni tips på fler vettiga personer?

Fundera ni över natten så går jag och lägger mig tillsålänge! Hejsvejs!