Livet på en pinne.

Leos lekland

Kategori:

Idag började vi dagen med Leos lekland. Första gången för Tuva. Med Madde, Elin & alla barnen. Tuva traskade mest runt. Åkte lite rutschkana med Madde då jag är en mes och inte vågar. :)

Saknar

Kategori:

Thailand.

Kategori: Familjeliv

Sitter och kollar igenom gamla bilder från Pers telefon.. (De ligger på datorn, och jag får! =)) Då är chansen störst att man hittar bilder på mig... eftersom jag inte tar bilder på mig själv. Och egentligen ingen annan heller.. =)
 
Hittade hur som haver bilder från Thailand förra året. November(?!) Gravid. Hade gått ungefär hälften av graviditeten och lite till. Tror ja. Minnet kanske inte försvann efter förlossningen, med amning och grejjer.. kanske försvann minnet bland vågorna där. För jösses vad jag plaskade! Jag plaskade som aldrig förr!
 
Och när jag ändå kollade igenom bilderna så fanns det ju massvis med bilder på lilla Tuvise.. några minuter gammal, några dagar gammal.. lite äldre.. ja hur mycket som helst. Och därför så ska jag nog framkalla alla hans bilder.. på Tuva. Och klura på ännu ett fotoalbum. Och detta har fått mig att inse att det kommer ta tiiiid. =)

Länka?

Kategori: Allmänt

Jag har funderat på en sak.. om jag t.ex. hittar en kul sida på intranätet.. Hur länkar jag den till er? Tycker det ser så proffsigt ut när man skriver att *Här kan du se* och så trycker man på *här* och vips! så är man där! Hur gör man? Kan man göra det från mobilen med? Tack för att ni hjälper mig! Hej!

Gosa

Kategori: Vardagsstojj

Det är något Tuva börjat göra på sistone. Lägger ner huvudet och gosar. Vart som helst. På soffkanten, på golvet, i knät eller mot väggen. Sötunge.
---
Idag var vi i Borås hos fina Pernilla och söta Bosse. Blev bjudna på kaffe och lunch. Supergott! Och Tuva och Bosse lekte massor. Lite bus och jäkelskap. :) Tuvas toffs på huvudet tyckte Bosse va intressant.. Och Tuva parerade med att gosa in sig hos honom!
---
Därefter var vi på kalas hos Filip. Kusinerna hade inte träffats på evigheter så Tuva va väldigt omtyckt.. Hon hade hela 3 svansar ett tag. Gullungar!
---
Nu är det dags för "mästerkocken". Hej svejs!

Grattis världens bästa Filip på 9 årsdagen!

Kategori:

Scrapbooka!

Kategori: Allmänt

Fick sån lust att äntligen fixa till lite fotoalbum! Från ett album som skulle heta "Min första månad i livet" får det nog bli ett "Mitt första år!" ..Så lat har jag varit.. haha!
Men hur som haver.. så kommer jag inte göra detta idag, men jag ska nog iaf googla lite på hur den ska se ut.. Köpte album billigt för ett tag sen på IKEA men måste nog fixa till framsidan.. göra den till nåt eget.
Så nu ska jag in och buda lite på tradera.. efter lite småpyssel! Hej svejs!

Idag fick jag till de!

Kategori:

Med Tuvas hår. Knepet? Ett nytvättat Burr blir en jättebra toffs!

Det finaste vi har

Kategori:

Morfar B

Kategori:

Pers morfar B är himla bra! Fick hem en pall idag. Som han snickrat ihop! Bara sådär. Jättefin!
---
Och dessutom fick jag en finfin pall av Jossan & Ellie. (Mintgrön!!!!) För att "du är så jäkla bra!" Jag tackar! Det är ni med.
---
Så detta är pallarnas dag!

Utflykt

Kategori:

Efter en vecka med sjukdom.. Dvs lilla Tuvisen som haft feber och hosta i massa dagar och inte sovit och ätit söm hon brukar så kunde jag inte valt en bättre dag att träffa min fina vän Jossan!
Tuva är på bättringsvägen och jag behövde inte ha dåligt samvete för att jag åkte iväg och sov borta.
--
För första gången sen hon föddes 1 april har jag fått sova en hel natt! Själv! Känns jättelyxigt! Och sen ska det bli fantastiskt mysigt att få gosa med henne sen! :)
---
Sååå.. Vad gjordes igår? Kom till Jossan vid fyra.. Och för er som inte vet så bor hon och mannen sin ute på landet mot Kinna-hållet. Fantastiskt fint!
Därefter åkte vi bums till skroten, (tygaffär) för att hitta nåt häftigt tyg till köket. Vi har varken haft gardin i köket eller vardagsrummet sen vi flyttade till huset. Har inte behövts visserligen, men nu känner jag att nåt måste hända! Så då börjar jag med gardin i köket. Kan nog bli bra! Tyget är de med tidningstryck.
---
Sen åkte vi och hyrde film och köpte godis. Åkte hem och åt tacos. Kollade film. Och hade det allmänt gött! Mera sånt! Sen fick jag finaste rummet att sova i.. Med tänd brasa o allt. Jääääkligt varmt att somna i.. Men mysigt! :)
---
Nu vankas det frukost. Smoothie ska det visst bjudas på. Och kaffe. Och sen bär det iväg hem.

--
Har ni haft en fin vecka?

Dags att jobba!

Kategori:

Och då kommer jag sakna min lilla skrutta heela dagen!

Skitväder

Kategori:

Gudars vilket skitväder vi fått idag!
Men en promenad är avklarad och så passade jag på att gå ut med farmors hund en sväng.
---
Imorses var jag även hos frissan och fixade till kalufsen. Välbehövligt. Så nu är det kort igen! Tjohoo!

Grattis finaste Efe på 1-årsdagen önskar Tuva!

Kategori:

Style by Oliver

Kategori:

Då var det beställt en barnvagnsgardin till vagnen! Och den är klar! Sitter redan och funderar på vad ja ska beställa härnäst! 😃
---
Kika hennes instagram @kimjarestad eller hemsidan... www.stylebyoliver.se
---
De andra bilderna är en skötbädd jag beställt. Superbra och fin! Det röda med vita hjärtan. Tjohoo!

Migrän - I hate you!

Kategori:

Igår var det jobb hela dagen. Med en sprängande huvudvärk precis hela dagen.. Som sedan bröt ut i en fin migrän framåt kvällen.. (Allt pga att jag inte tog mitt morgonkaffe, tror jag!) lätt att vara efterklok.
Jag hann iaf se en resa på "på spåret" innan jag fick dra filten över huvudet och somna i soffan. T.o.m Pers tuggande på gottigheter gjorde sig påmind i mitt stackars lilla huvud.
---
Vaknade och mådde lite bättre imorses. Idag har vi busat med moster och kusiner på eftermiddagen för att avsluta kvällen hos mormor och morfar och min kära farmor som kryar på sig hemma i stan! Och jag passade på att rasta hennes hund litegrann. Mys.
---
Melodifestivalen hade premiär. Fantastiskt trevligt! Och Tuva ville självklart inte ligga i ett annat rum och sova så hon fick somna gott i mormors famn.
---
Nu är vi hemma igen och ska träffa John Blund.
Ha en skön natt!