Livet på en pinne.

Härliga långa fredag!

Kategori: Allmänt

Långfredagen idag, vädret är på topp! Och jag ska strax till jobbet.. Tror detta kommer bli en fin dag.. Massor med stressade folk, vagnar som kör på varann.. ja, kanske lite galen dag.. Eller så hade vi det värsta igår. Who knows!
Jag ska iaf få jobba! Weii!

Igår va jag hos Marie.. Therese där med. Fick pastasallad och sedan började vi pyssla! Små kort.. Och mina blev inte så bra igår.. men nu har jag fått ännu fler ideér .. så nu behöver jag bara köpa massa fina pappersark så är det kirrat o klart sen!

Ha en himla fin fredag..Det är ni värda!
Kram kram

03.45

Kategori: Allmänt

Hela 5 minuter längre sov jag än sist.. Det är ju stört!
Jag har ryckt i täcken inatt.. Pers täcke fick jag kämpa med.. Med andra ord så har jag inte sovit som en prinsessa.

Sitter här i min ensamhet och äter frukost, som idag består av filmjölk (jordgubbssmak) , apelsin/ananasjuice och en kopp kaffe. Ulricehamns Tidning ligger självklart framme. Vad sjukt hur en tidning kan göra en så lite smålycklig på morgonen! Och vad tidigt tidningsutdelaren måste varit ute.. eller sent?!

Dagens huvudrubrik på UT, Slut för burägg! Förslag om att kommunen bara ska köpa ekologiska ägg..

Spännande att se vad denna dagen har att erbjuda idag... vackert väder hoppas jag. För nu är de beiga brallorna på. Och då är det vår!

Hejsvejs!

Full fart!

Kategori: Allmänt

Lunch på torgstallet idag. Ceasarsallad med hjärtat. Fantastiskt gott, och trevligt sällskap!

Sen har jag umgåtts med pappa och Fille idag..Kollade på Dennis. Och sen kom tjejerna hem från dagis. Mamma visade mig hur jag skulle sy kjolar till tjejerna.. så nu är det egentligen bara o sätta sig vid symaskinen när jag blivit vän med den.. :)

Lagade mat till Per nu precis.. Ett recept jag hittade i Maxibladet.. Kycklingwraps med fetaostcremé, rätt så gott faktiskt!
Fetaostcremén var ljuvlig! Gräddfil med honung och smulad fetaost. Söt o god. Kan tänka mig att det kan vara gott nu till sommaren till en fin grillad stek med sallad till.. Det kommer det bjudas på hemma hos hos iaf. :)

Nu är det final av Sveriges Mästerkock.. Spännande... Jag gillar Louise. Hon verkar trevlig. Den andra, Jenny... njae.. hon känns väldigt bitter!
Heja Louise!

Imorrn är det jobb. Tidigt. DOCK inte lika tidigt som häromdagen.. jag ska gå upp hela 50 minuter senare. :)

Den som vinner... är .... LOUISE! WEII! Det går vi o lägger oss på! 



  

Kungen är häär!

Kategori: Allmänt

Nej, inte riktigt. Men nästan. Per är äntligen hemma!
Nu är allting som vanligt igen.
Har precis slängt i mig en tallrik med honungsgröt. Och kaffe.
Gott!

Nu ska jag ta tag i dagen och bära ner grejjer till förrådet.. Det är ju snart dags att rensa ur där.. spännande. Tror vi kan hitta mycket skit. :)

Funderar lite på vad jag och Fille ska göra idag. Jag skulle kunna tänka mig o kolla på en gammal hederlig Disneyfilm.. Än tror jag inte han tycker sånt är töntigt.

Nu är det påskveckan.. det märks på jobbet. Jag är ledig på påskafton. Och då blir det 100-årskalas. Hört att halva Ulricehamn ska dit.. Så det blir nog en skön blandning med folk. :)

                     
Skriver mer sen! Kanske slänger in bilder på vad jag och Fille gör.. med en annan kamera och en annan sladd.. För min sladdjäkel är fortfarande på rymmen.. :(
Så denna fina bild får avsluta detta inlägget.. tjohooo!

Pyssel!

Kategori: Allmänt

Jag är ute efter bra pyssel.. just nu gillar jag att göra kort.. men jag är ju alltid ute i sista minuten och slänger alltid ihop ett precis innan jag ska gå. oftast.
Köpte nya papper för ett tag sen.. olika mintgröna nyanser.. nu är jag ute efter lite fler. andra färger, mönster..men inte för pråligt.
Nåt bra tips på nån sida?
Helst av allt skulle jag vilja ha ett litet ihopaplock med massa olika papper som passar både killar och tjejer.. men tänk ändå.. ett papper kostar vanligtvis 12 kr styck.. vill man då ha en hel del så blir det en jäkla massa pengar till slut..

Snart, om nån vecka ska vi ha en liten måla-tavla-dag.. några flickor.. och jag tror jag har en fin idé.. ska inte måla så mycket själv.. tänkte klistra och klippa lite.. i huvudet blir det jäkligt snyggt. Men det vet man ju inte hur det blir i verkligheten. hehe.

Snart är det maj för övrigt.. och det betyder utbildning och syskonhelg i kalmar samma vecka! Nästan att man kan se det som en liten "försemester" .. Ska bli himla kul. Båda delarna! :)

Jag tog mig friheten och öppnade en liten öl.. väldigt busigt och det känns som att klockan är på tok för mycket för att ens dricka alkohol nu.. ( Ja, jag vet, jag är en tant ibland..)

HEj!

Tisdag 03.40

Kategori: Allmänt

Då gick fröken Staaf upp. Tidig dag på jobbet. Och det värsta, jag var så oförskämt pigg heeela dagen! Och vad dagen flöt på sen.. i like!

Träffat familjen idag.. fick hem mina fina klänningar jag beställde.. eller aa.. en klänning va fin, den andra kände jag mig väääldigt billig i. Så den får åka i retur.
Så den som var fin ska bara sys om litegranna så den får en liten personlig touch. :)
Mamma fixar. :)

Höll på att somna innan när jag skulle läsa Pippi Långstrump för Jenny.. Då kände jag att det var dags att gå hem.. Pratade med fina Jossan på vägen hem. Min allra bästa vän som jag träffar alltför sällan.

Nu sitter jag här i soffan.. o somnar snart.. men måste grejja lite.. ner med vinterstövlarna i förrådet och plocka upp lite så Per inte får dåndimpen inatt när han kommer hem.. som jag skrivit innan så räcker det att jag är ensam hemma i en kvart och det blir superstökigt. Förstår inte vart jag fått det ifrån.

Imorgon ska jag och pappa vara barnvakter. Jag ska passa Fille först och sen hämtar vi tjejerna på dagis.. myspys! Och så ska jag umgås med mannen i mitt liv. P. <3

Dags för fix och don! see you later.. alligator! hoho!

En unge!

Kategori: Allmänt

i minuten tittade jag på i ca 5 minuter.. vad lyckliga och glada de va! Och jag fällde en liten liten tår. Just för att de var så lyckliga! Töntigt va?! :)
Jag gillar de. Och titta på lyckliga saker. Då blir jag alldeles varm i hjärtat! Vem blir inte de liksom? Jo det finns ju undantag.

Sen var det ju himla typiskt att jag skulle jobba årets första riktigt varma dag.. o varmt på jobbet. Det blev ju en chock för kroppen och jag började tro där ett tag att jag redan var i klemakteriet. Det har jag visserligen trott i flera år. Inga konstigheter.

Fick en fin kvällsmat hos mor och far innan.. stekt hamburgare på ett rostebröd med ägg. Pappas specialitet! Supergott!
Och sen träffade jag barnen och syster en stund.. Stackars lilla Jenny slog i svanskotan när hon skulle lägga sig.. uscha vad det nästan gjorde ont i min kota med.. Men hon var glad sen ändå när Pippi vrålade!

Dags att sova.. Börjar visst klockan 06.00 imorrn och det betyder att jag måste gå upp senast klockan 04.00.. huua! Men det ska nog gå bra. Får ställa 4-5 larm eller nåt.

Ha en fortsatt fin kväll/natt!


Over and out.

Fullmoon party!

Kategori: Allmänt

var det inte här nej.. det är söndag och jag har jobbat klart för helgen.. nu är det bara två jobbdagar kvar innan ledighet.. lovely!

Tänkte firat söndagen med ett litet kex och brieost.. men jag vet inte om jag orkar det längre.. jag vill nog bara sova.
och tugga på nåt iaf.

Fullmånen är helt galet stor och lyser nåt så fruktansvärt. och då tror inte jag att jag kommer sova särskilt bra.. o jag som skulle gå upp tidigt imorrn och gå promenad och fixa med hemuppgiften som ska mailas in imorrn.. jag kommer ju säkert vara toktrött! Det är inte okej!
Försvinn fullmånjäkel!

Idag var det fint väder.. märkte ni säkert. men det kom ju såklart när jag precis hade börjat jobba.. det är nog inte meningen att jag ska få sol när jag är ledig. det gör inget.. jag är glad ändå! Som alltid. förutom när jag är sur som en citron.

Sydde en väska idag.. eller aa.. den blev inte färdig. jag blev så arg på min symaskin.. en ny husqvarna.. krånglar hela tiden. tack vet jag mammas gamla hederliga fina maskin! den funkar jämt!
jag hade iaf sytt i princip hela väskan.. tills jag var på sista biten.. nej då vill undertråden krångla till det för mig och tålamodet är inte alltid på topp! Så jag sket i det. orkar inte.. har kanske energi en annan dag. hopefully.

ha en skön natt! godnatt! 

Godmorgon lilla du!

Kategori: Allmänt

Här äts det gröt. Somnade i soffan igår med datorn i knät. Världens läskigaste känsla! Somnade nog bara i 5 minuter men när jag vaknade var jag så yr så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Jag nästan sprang in till sängen och la mig.. knäppt.

Idag orkar jag inte gå ut o gå innan jobbet.. Ska åka vid elva, så jag tänkte sy ihop en liten tygkasse nu och sedan åka upp till familjen och dricka några koppar kaffe!

Vad ska jag lyssna på för musik idag i bilen tro?! Lånade Uncle Kracker av Rickard, (trodde den gamla trudelutten Follow me fanns med.. ikke!)
Och Kajsa-Stina Åkerström.. Men jag är inte riktigt på de humöret.. Egentligen ska jag nog bara ta o lyssna på Håkan Hellström och vråla litegranna i bilen.. :)
Det kör vi på!

Ha en fin dag!

Här bloggas det febrilt..

Kategori: Allmänt

Har jag börjat komma in i bloggandet?! känns så. haha! Känner dock att egentligen är det väl kanske inte så jäkla intressant att läsa om vad jag gör på dagarna..
Men som Lindah sa.. "Då behöver man ju inte ringa och fråga vad du gjort idag" .. o det är ju sant. :)
Jag är inget jättefan av att prata i telefon längre.. Förlåt vänner.
Och skicka sms gillar jag inte heller.. bara till Per. :)

Men nu ska jag ju såklart inte slänga telefonen i väggen eller så.. jag ska ju ha en Iphone innan året är slut. Jag föll till slut för den nya tekniken..

Promenaden var trevlig och nästan lite jobbig. Avslutades med en fika med Lindah och Johan.. Wienerbröd. Det är man värd efter en promenad.

Ska strax åka ut till min bror. Han ska vara barnvakt till tjejerna medans brorsan är på barnkalas.
Och sedan är det återigen jobb!

Lördag?

Kategori: Allmänt

Känns som söndag.

Godmorgon! Precis ätit frukost, läst igenom Ulricehamns Tidning.. underbar tidning. :)
Nu är det dags att traska bort till Lindah och ta en promenad! Jag tror jag tar med mig stavar idag..

See you later!

Nu börjar de...

Kategori: Allmänt

Nu börjar min mysfredag! Eller för 30 minuter sen började den..
Och det innebär lite dumle, geisha och ett glas kolsyrat vatten! Party!

Det har varit en konstig dag på jobbet. Det är det alltid tycker jag. Inget negativt på något sätt! Men jag tänker oftast inte.. jag bara "är" vissa dagar.. Det flyter liksom på..rörigt hit och dit men allting löser sig ju alltid. Känner mig lite som en robot emellanåt. Men jag älskar de!

Jag ska försöka bli besatt av att gå ut o gå.. Så därför ställer jag klockan på halv åtta- åtta imorrn bitti..äter frukost och sen drar jag ut på en runda.. (eventuellt) (hoppas)

Ha en skön natt!

Powerwalk på morgonkvisten.

Kategori: Allmänt

Då var dagens promenix gjord.. jag går hela promenaden och funderar på om jag ska våga mig på att springa.. men nej, jag väntar tills det blir mörkt. Det känns bäst så! Tillsålänge så får jag nöja mig med att gå galet fort!

Det är fredag idag gott folk! Det innebär helg för de flesta. Men inte för mig. Eller det beror på hur man ser det.. jag hinner ju göra massor på förmiddagen/dagen innan jobb.. och efter jobb kan jag vara uppe länge! :)

Dags för en dusch och sedan blir det städning, och träffa mamma, pappa, syster med familj..
Sen undrar jag hur min fina bror mår?! Längesen jag pratade med honom.. Jag får nog ta och ringa honom. Bjuda hem honom på en kaffe nån dag.

Hjärtat är saknad..nåt så fruktansvärt. Koooom heeeem! <3

Dags för lite vettiga saker! Ha en bra dag!

Hujedaa mig!

Kategori: Allmänt

Reine & Mimmi i fjällen går på teven.. Hur längesen var det inte man såg de?! Nostalgi.

Har kommit hem från ett supertrevligt kalas. Och ja, jag gillar fortfarande kalas! Och jag gillar kalasfolket! Mycket!
Smörgåstårta som slår alla andra tårtor jag ätit med hästlängder.. förutom mammas då!

Rådjur på vägen. Och inte nog med det så fick jag lite sommarkänslor på vägen.. om man hade bytt mörkret mot strålande solsken, klarblå himmel och en himla massa värme..
Ace of Bace på högsta volym. Och glajjerna på..(nu var inte dom på för då hade jag inte sett nåt, men om det hade varit sol så..)
Jag tror sommarn är på väg sakta men säkert.. Det vill jag tro på iaf.

Övervägde på vägen hem om jag skulle ut och tagit på mig löparskorna och sprungit en sväng..(såg en nisse som var ute så här sent)
Men jag ångrade mig och bestämde mig för att gå upp vid 7 halv 8 imorrn och springa eller gå..hem och duscha och städa och sedan ta bilen upp till pappa och vila i soffan efter en god kopp kaffe..
Låter som en god idé!

Mitt fina hjärta är på Malta nu.. som tur är så jobbar jag tills han kommer hem igen.. men ändå tråkigt! Och kul för honom som får komma ut i världen.. :)

Christian Walz är jäkligt bra! Suicide.. (har skrivit om honom innan) .. Men fruktansvärt fin trudelutt!


Jag får väl gå och lägga mig nu, måste städa lite imorrn med.. har visning på lägenheten. Och jag skojar inte när jag säger att efter en halvtimme (om inte typ en kvart) som gräsänka så har jag lyckats stöka ner lägenheten som bara jag kan.. fattar inte, jag rör ju knappt nåt! Jag tror jag har nån sorts kraft som gör att det räcker att jag tittar på nåt så stökar jag ner.. Se bara på fejjan! HAHA! nej, skämt åt sidan.

Godnatt!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Då var klockan 04.59 och här sitter jag och slurpar i mig kaffe.
Börjar jobba klockan 7 och bussen går snart..

Idag ska jag gå på kalas. Jag gillar att kalas. Jättemycket!

Planerar redan när Per fyller år vilken tårta jag ska göra. Gärna en från Leilas bok. Dom är fina.

Hade en liten SverigeDemokrat som hade smygit in en liten lapp i brevlådan igår. Lappen revs efter att jag läst lite snabbt.. Inte mitt parti om jag säger så.
Alla får tycka som dom vill. Men jag vill inte tycka likadant.

Var är alla bloggar ni skulle tipsa mig om?


Ha en fin dag vänner!



Livräddarna..

Kategori: Allmänt

är på teve och jag ska strax sova.
Tidig dag på jobbet och sedan är det kalas. Och mannen min lämnar mig i några dagar.. och jag ska jobba för att inte tänka på det.. :)

Nu till något annat.. jag känner att jag inte är så bra på att blogga.. alla pyssliga saker jag skrivit att jag ska göra gör jag inte.. jag hinner inte.
Idag har jag pysslat två födelsedagskort! Rättså nöjd är jag.

Men vill ni vara snälla att hjälpa mig? Vad ska jag skriva om? Några frågor jag kan svara på? Vad som helst som kan vara till glädje för er! Jag vet ju att jag egentligen är rätt kul. Ibland så kan ja! Så nåt kul som inte kräver bilder.. (eftersom jag letat som en tok efter den jäklarns sladden)

Godnatt!

Jag är inte riktigt klok..

Kategori: Allmänt

Men det känns det som att de flesta vet.. Klockan 05.00 gick jag upp.
Och då vill jag påpeka att jag är ledig idag.
Drog på mig träningskläderna och traskade med snabba steg (den där förbaskade bra snabba musiken som får benen att flyga av) iväg på en morgonpromenad.. Målet var en kopp kaffe hos mor och far kl. 05.45.
Jaa.. dom var vakna! :)

Kom hem och sov till 11. Känns som jag fick en rejäl sovmorgon ändå! Detta ska jag nog testa fler gånger.

Gjorde egna hamburgare innan av blandfärs. Himlans gott faktiskt. Jag kan ju faktiskt laga någorlunda god mat ibland. Och Per behövde inte ens krydda nåt extra. Det är pluspoäng till mig!
Och jag har suttit och skrivit klart en hemuppgift.. tror jag. (Går en utbildning i ledarskap.)

Jag skulle vilja hitta lite roliga bloggar igen.. Skulle ni vilja ge mig lite sidor är ni gulliga!

Kram

Senil på yngre dar!

Kategori: Allmänt

Det är stört! Jag hittar verkligen inte min kamerasladd! Och som jag har letat. Och tagit massa kort. Men nej, då får jag minsann inte dela med mig dom.. jäklarns skit.

Igår var jag busig.. Jobbade den första ljuvliga dagen på länge.. Strålande sol.. Hade en fin dag på jobbet med möte och grejjer och sedan skulle jag träffa Ellie för en promenad. En rejäl promenad. Gympadojjorna va på!

Men sen blev det inte så.. vädret var alldeles för fint för att svettas medvetet.. Så vi gick och tog en take-away-latte nere vid vattnet...därefter satte vi oss på Ellies balkong och drack varsitt litet glas rött och glass till.. solen var dock inte där men ändå känslan av att kunna sitta ute och inte frysa halvt ihjäl! Lovely!


Sen gick vi ner till Viskan och tog oss varsitt glas öl. Busigt som bare den! Men gott, och våren ska minsann firas med dunder och brak!

Idag har jag varit ledig, tog en promenad upp till pappa.. vi skulle ha visning på lägenheten och jag ville inte vara hemma.. så då gick jag upp dit halv nio.. drack lite kaffe, jag skrev på min ena hemuppgift och sen somnade vi.. gick ner och handlade lite mat.. lagade maten hemma, hämtade Fille på skolan, åt maten, spelade "Hänga Gubbe" med Fille..körde hem Fille, lockade tvillingarnas hår..drack kaffe.. och nu har jag varit ute och gått! Beställde två klänningar på mitt stopp på vägen..

Och nu har jag tokont i bakbenen.. fick för mig och köra lite "styrka" när jag kom hem.. inte särskilt länge men tillräckligt för mig.. Har ju äntligen fått in lite ny musik i poddan.. Snabb musik.. och då måste man ju gå fort med.. känns bokstavligt talat som att benen ska flyga av när jag går.. och det gör så ont... gör jag fel?! haha..

Nu är det dags för sängen.. har ju fått för mig att jag ska ut och gå imorrn bitti.. typ vid 5.. känns inte särskilt troligt men man vet aldrig med mig.. luriga tjejen i farten..

Ha en skön natt och dröm sött! (jag drömde för övrigt att jag satt i en båt inatt..uppochner, och sen skulle nån vända på båten och allt gick i slow motion, och allt jag kunde tänka på var att jag var tvungen att hålla för högerörat så det inte skulle göra ont..) sen vaknade jag innan dunset!

Godnatt!


(Tänkte gjort mig till och lagt in en dålig bild från mobilen istället men det gick väl inte heller.. :(
hejsvejs!

Två gurkmackor

Kategori: Allmänt

ett glas juice och en kopp kaffe får starta denna tidiga morgon.. Måste börja få in rutiner när jag börjar klockan 7. Men det är håret som styr. Man vet liksom aldrig vilket håll det står åt. Idag stod det båda åt öst och väst. Det är rätt så tråkigt. Vore ju himla festligt om det kunde stå åt rätt håll nångång.. i en snygg frisyr eller så.. Gärna nyklippt och stylat när man går upp ur sängen.. :)

Filmen igår var väldigt bra. Ganska så djup men bra! Jag kände mig mest stressad under hela filmen.. Den höll på i två timmar och allt jag kunde tänka på var att jag hade velat gå och lägga mig klockan 9. Well well.. Jag kunde efter många om och men somna till slut och nu sitter jag här.. på tok för tidigt i ottan. Kan ju inte ens se vad det kommer bli för väder idag.

Efter jobbet idag ska jag ut och gå med finaste Ellie. Härligt! Får väl se hur trött jag är. Har möte idag och det har jag väntat på länge nu.. Behöver detta möte för min hemuppgift. Så jag blir klar med den nångång..

Roligare än såhär blev det inte! Tjohoo!
Ha en fantastisk fin dag allihopa!
Hejsvejs!

Täppt var det här!

Kategori: Allmänt

Förbannade förkylning! Jag ska inte vara så jäkla nöjd med att jag aaaldrig blir så mycket som förkyld. Hostan, kli i halsen och täppt i snoken.. Men annars mår jag oförskämt bra!

Helgen har varit fantastiskt trevlig! Har ju som sagt inte hittat min sladd till kameran ännu så jag kan lägga in bilder från veckan.. Kommer väl ett helt fotoalbum sen istället. :)

Festen igår var trevlig! Och jag mådde konstig imorses men det ordnade upp sig! Så jag har varit i Jönköping med mor och far. Och helt ljuvligt väder har det varit! Vi gjorde iordning altanen lite smått innan jag for. Nu är våren/sommaren mer än välkommet!

Köpte mig två lådor/kartonger på IKEA så jag kan sortera upp mina tyger. Lite ordning och reda behövs.
Köpte även en jättefin ögonskugga på HM.. tror jag iaf.. Färgen va fin. :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla klart på Stockholm - Båstad och sedan kolla på filmen Eat, Pray , Love.. tror jag den heter.. Kollen är inte på topp idag!

Ha en fin kväll!

Underbara lördag!

Kategori: Allmänt

Vilket härligt väder det är i Ulricehamn idag! I resten av Sverige med antar jag.

Här sitter jag med en kopp kaffe och har precis pysslat en stund. En present. Så den kan jag inte avslöja ännu.. Och det hade jag inte kunnat göra i vilket fall för jag har slarvat bort sladden till kameran.. skit.

I torsdag hade vi Emelie och Christian här. Jag hade köpt massor med blommor till Per.. Vad fint det är med blommor lite här och där hemma.. det får jag nog börja med!

Igår var vi hemma hos Emelie och Christian.. och Linda,Johan,Johan,Marie,Erika och Per. Och Maja.
Drack rödvin, käkade mat och ost och spelade spel! Så himla trevligt! När jag kom hem inatt började jag pyssla. En stund bara. Och fortsatte med det idag.. och ska fortsätta med det i eftermiddag innan jag ska iväg på 25-årsfest!
Och på dagen var jag och Per ute o gick.. Sedan åkte jag till syster och träffade barnen och därefter gick jag och fikade med Madde, lilla Melli och Malin. Myspys!

Nu så iaf ska jag, Madde och Melli åka iväg och kolla tyger! Tänkte min mor kunde sy en klänning till mig att ha på ett bröllop i sommar.. Så slipper alla ha likadana klänningar.. :)

Jag rapportera om annat antingen idag eller imorrn! Ha en ljuv dag! Kram!

Helgen närmar sig..

Kategori: Allmänt

med stormsteg!
Det börjar kännas nu att man jobbat i några dagar.. Brukar inte bli så trött i kroppen annars men just idag kände jag av det.. Kände mig nästan som en karl.. lite rinn i nästan och ont i halsen och allmänt dålig..
Fast egentligen är det inte så farligt! Jag ska ju bara jobba en dag till och sen är fröken Staaf ledig! WEii!

Och då vankas det en sjukt skön ledighet.. med 25-årsfest! Och träffa fina tjejor! Och annat folk jag inte känner. Och det gör mig galet nervös.. Träffar visserligen folk varenda dag som jag inte känner men som jag ändå kan skoja och prata med. Men i helgen kan jag ju inte gå runt med jobbarkläderna på.. Det vore inte så snyggt!

Är inte det konstigt? När man jobbar, då är man verkligen en helt annan person än man är utanför privat?! Knäppt! Nu är jag inte helt olikt mig själv i båda situationerna men liiite.

Vad händer mer? Imorgon har jag och mitt Hjärta varit tillsammans i 4 hela år! DET är galet! Och fantastiskt!


Tänkte kikat på BigBrother nu, men denna veckan är det så tråkigt! Dom "leker" internatskola och har precis tagit studenten.. öhhhh!

Så jag ska ta och gå och lägga mig och läsa min nya fina tidning! Hoppas minsann den är rolig att läsa, omslaget var fint och vääääldigt lockande :)

 Underbara idéer heter den, från Drömhem & Trädgård.

 
Denna tidningen är för övrigt den finaste jag äger och har.
älskar tidningar!


Kort och gott, jag Nu har jag skrivit av mig för idag, inget intressant eller så men en vacker dag så.. Ha en fin natt! Godnatt!



ja ja ja..

Kategori: Allmänt

Jag ska skriva ett lååångt inlägg en vacker dag.. Har jobbat heela helgen lång, och det har varit upp och ner och hit och dit.. Men inget jag inte fixar!

Sen är jag fruktansvärt stressad över mina hemuppgifter.. Är man redan stressad i vanliga fall så kan man lika gärna skaffa sig mera saker att stressa över! Så resonerar jag! En vacker dag säger kroppen ifrån men det är då.. Och man ska ju leva i nuet! Så resonerar jag med.. :)

Framtidsplaner har jag många. Apropå ingenting alls. Och helgen ser jag fram emot. Då är jag ledig! Då vankas det kalas och kvalitetstid med folk. Men inget jag tänker planera in, förutom kalaset.
Ska inte ställa klockan på 8 som jag brukar på mina lediga dagar.. För jag vaknar av mig själv redan klockan halv! Weii!

Påsar under ögonen brukar jag ha..Och det är konstigt. Och nu är jag så jääklarns trött så det är väl dags att sova och vänta in John Blund..

Ha en fin natt! Godnatt!