Livet på en pinne.

Smaklig spis!

Kategori: Allmänt

Trerätters intagen. Nu inväntar vi tolvslaget. Förlorade för övrigt tävlingen. Fågelvägen är inte min grej!

Gott Nytt År!

Kategori: Allmänt

Allihopa! Nu har jag jobbat färdigt för detta året och jobbar inte igen förräns nästa år klockan halv åtta.

Hemma en sväng och ska strax bege mig för att äta finmiddag med goda vänner! Sen hem fort som tusan efter tolvslaget och få min skönhetssömn.

Har ni några nyårslöften? Eller får man ha önskningar? För isåfall önskar jag mig fred på jorden, en trevlig förlossning, ett vackert barn och god hälsa till alla jag känner!

Det är nog det vettigaste jag önskat mig! Nånsin. Våffeljärnet jag fick i julklapp var också vettigt visserligen. Och allt annat.

Ha nu en skön nyårsafton och gott nytt år! Kram!

Club Format

Kategori: Allmänt

Så hette grejjen vi va på ikväll! Format butik och café heter det nog på Facebook. Mysigt nytt café i byn. Och fest på det!

Jag höll mig kvar till 23 men kände nu att jag behövde sömn om ja ska orka jobba, äta, umgås med vänner OCH vara vaken ännu längre imorrn! Som tur är så är jag ledig på måndag och då ska jag minsann sova ut och inte göra nånting. Kanske inte ens göra mat, steka köttbullar kan va en pärs ibland!

Har jobbat idag.. Kommer nog inte orka jobba 10 veckor till. Men jag hoppas ju! Kanske har man tur att detta bara är tillfälligt min värk i kroppen och försvinner efter helgen. Men det vet jag ju att så kommer inte fallet va. :) men men...

Dags att få lite skönhetssömn! Känner redan nu att ja borde ha ätit nåt innan jag förflyttade mig till sängen. Men nu orkar jag inte. Ja dricker vatten istället! Godnatt!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Klockan är 06.26 och jag har varit vaken i två timmar och 5 minuter. Och än har jag inte börjat jobba. Sitter och dricker varm chokladmjölk och väntar på att få traska ner. Det är nån form av storm ute.
Trodde bussen skulle blåsa av motorvägen så jag fick höja musiken i öronen för att slippa höra oljudet. När jag väl kom fram till jobbet, ja då hade det ju självklart regnat med! Dyngsur! Får väl hoppas det torkar tills ja slutar!

Vad händer idag? Jo jag ska spela Bingolotto! Alla fyra lotterna jag har ska de va vinst på! Annars jävlar!

Haft syster på besök i stan... Trevligt som tusan! :)

Och imorrn ska jag på galej! Tjohej!

Ha en fin dag!

Rekordmånga köttbullar!

Kategori: Allmänt

Va det hos familjen Staaf!
Och hur mår folk idag? Sämre än mig kan ja tro! Haha!

Dock är jag väldigt trött idag och förstår inte hur jag ska klara av dagen.

Sitter på rast nu och äter allt annat än julmat, pannkakor med sylt. Mums.

No more...

Kategori: Allmänt

Julmat för detta året. Blev nog en köttbulle för mycket känner ja nu såhär i efterhand...

God jul!

Kategori: Allmänt

Dagens första julklappar öppnade!

Finfina grejer och jag längtar tills ja kan lägga mig i soffan och glo film!

Nu är det dags att bege sig för lite julefrukost med mamma, pappa och farmor!

Sa jag föressten att jag och per vann varsin miljonbingolott igår. Plus att vi hade dubbellotter så vi vann fyra!!! Hade hellre fått en miljon men nästa lotter så! :)

Ha en fin julaftonsmorgon!

Paketen är inslagna!

Kategori: Allmänt

Hade en fin stund med Lindah innan. Tråkigt att hon bor i Båstad, det ligger ju inte direkt i närmsta buske! Fick en julklapp av henne, en skyddsängel till mig och den lilla skrutten!:)

Och sedan var det dags att slå in paketen så man inte står där imorrn, dagen innan som man alltid gör. Det har jag inte tid med i år. Jobbar tio timmar imorrn, vilket jag hoppas att jag klarar av! Och sen är det uppesittarkväll med Bingolotto! Dubbellotter dessutom! :)

Dags att sova, känner redan att ja hade behövt minst fyra timmars sömn extra!
Natti!

Se så fint!

Kategori: Allmänt

Detta tjusiga halsbandet är nu i mina ägor! Från butiken Faith i Borås. www.faith.se

Har även handlat julklappar i Jönköping idag. Väldigt bra julklappar får ja säga. Grymt nöjd! Hoppas de som får de blir nöjda med! :)

Och en klänning till jul och nyår till fröken Staaf själv! Inget märkvärdigt, man känner sig inte direkt smidig och snygg. Har jag väl aldrig gjort visserligen. Ho ho!

Snart kommer fina Lindah på besök! Som jag längtat! Hej hej!

Världens varmaste buss!

Kategori: Allmänt

Sitter i en sån nu. På väg till Borås för att köpa smycken till mig själv. För ett presentkort jag fick en gång som jag skäms för att ja inte utnyttjat utan tar det samma dag det går ut. Förlåt! Men ja kan lova att det blir något fint!

Och nu måste jag ju nästan ha ett smyckesskrin, men jag är väldigt kräsen, inget typiskt sådant. Helt skulle jag vilja ha ett från typ indiska. Men ja känner inte för dom till 100 %. Svårt det där.
Jag får väl helt enkelt göra ett eget! Det borde väl jag kunna!

Vad händer mer idag? Jo vi ska åka och handla julklappar i en annan stad. Men det är lite surt för jag var helt säker på att lönen skulle komma idag men ack så fel jag hade. :( så det blir inte så många klappar som ja hade velat! Men det blir väl bra ändå kan ja tro!

Har ni tänkt på va bra ja är på att uppdatera mig nu när denna fantastiska appen är här! ;)

Nu kliver jag av här! Hej!

Yes!

Kategori: Allmänt

Två små grejer vann ja i leken... Tidningen här nedan. Och en söt liten plåtburk. Ett tag va jag helt såld på inredningstidningar, men det har tyvärr fallit i glömska den sista tiden. Men nu kanske jag kan få lite inspiration igen för det som komma skall! :)

Nu är det dags att sova!

Ikväll gäller de...

Kategori: Allmänt

Julklappsrace.. Måste erkänna att mitt paket är fruktansvärt bra! Men jag vill inte ha det själv! :)

Jag hoppas någon har en chokladkartong i sitt paket, för det blev jag sugen på idag! En heeel kartong bara till mig. Kan bjuda bort likörerna. Nja, riktigt så glupsk är jag inte! Än...

21 december 2011

Kategori: Allmänt

Nu är det inte många dagar kvar! Och även ifall jag i stort sett är färdig med mina julklappar så köper man ju alltid lite lite extra för att försöka få den perfekta julklappen. Försökt att få en röd tråd med mina få klappar, men det lyckades inte. Nästa år kanske! Kanske kan bli ett nyårslöften, att alltid ha en tanke med varje present. Det kanske alla redan har, utom jag. Men då får ja väl ha det som ett löfte.

Snoozade länge idag. Ledig! Och herregud så skönt! Men en liten irriterande kramp tvingade mig upp ur sängen. Men det är väl lika bra. För idag ska jag få frukost hos Jossan! :) får nog springa dit, för ja är ruskigt hungrig! :)

Vad händer mer idag? Jo vi har en årlig glöggafton ikväll, denna gång hos oss. Fick bli en vardag då det inte alltid är lätt att få till helger och grejer.

Dags att dra! Slänger upp en bild senare! Hejsvejs!

Granen är på plats!

Kategori: Allmänt

Det är den. Men den är inte fulländad ännu. Julgransmattan finns inte. Så just nu är det bara en ful aprikos handduk som fungerar bra. Men imorrn ska jag inhandla en ny grå.

Ser ni mina älskade julgranskulor som ja slängt upp? Om inte så missar ni nåt. Jag samlar nämligen på lite olika små kreationer. Har bl.a en elefant, en kamel, ballerina, skridskor, stjärnor o andra fina i olika orientaliska färger, mestadels från indiska.
Så ni som ska ge mig julklapp, ja blir överlycklig över en julgranskula! 😜

Ha en fortsatt fin kväll!

En app!

Kategori: Allmänt

Äntligen en app på telefonen så jag kanske kan uppdatera mig oftare! :) måste testa här lite hur det funkar men det känns som att de skulle kunna funka fint! :)

Idag har ja hunnit med en mysig adventsfika med finaste Marie och Emelie! Bullar, kolor, pepparkakor och kaffe! Smaskens!

Snön har fallit som attans inatt. Jag fick t.o.m skotta lite imorses. Trevligt. Idag ska det införskaffas en julgran, och ja tror ja måste baka ut min pepparkaksdeg och bara mysa!

Men nu ska ja strax ner på stan med mamma och syster och kika på lite julklappar..

Slänger upp bild sen kanske... Ha en fin dag!

Kära tomten!

Kategori: Allmänt

Kära tomten!

Här är min önskelista:

*Presentkort på IKEA
*Presentkort på Åhléns
*Presentkort på Indiska
*Presentkort på Gekås.. (?!)
*Julgranskula. (Lite olika i olika modeller och varianter..)
Lätt och smidigt!

För övrigt så närmar sig julen med stooora steg.. och jag kan inte annat än att bli stressad. Som alltid annars med.
Va i Ullared igår.. köpte inga julklappar alls. För i år bestämde sig vi i min familj för att hålla igen på julklapparna.. Så i år är det bara barnen och mamma och pappa som får! Tänk ändå vad mycket pengar som går åt i jul..helt sjukt. Jag hoppas visserligen att vi syskon kanske kan byta julklappar nästa år eller nån annan gång, fast då i form av någon lek.. för visst är julklappar roligt!! :)Men i år kör vi på detta och det är nog vettigt, för pengarna tryter och för tillfället känns det som att det finns annat som är viktigare..

Ute är det storm nu.. Dom varnar för snökaos.. Det gillar jag inte.. imorrn blir det buss men ändå.. man vet ju inte om man flyger iväg som en vante trots att man växer och frodas.

Dags att sova nu.. jag ska ju faktiskt upp tidigare än tuppen imorrn!

Trevlig helg mina vänner!

Slängde även upp min fina trollhassel som ...

Kategori: Allmänt

img_3451 (MMS)

Slängde även upp min fina trollhassel som ja haft liggandes. Blev inte riktigt så julig som ja ville men efter en sväng i Ullared ska ni få se på andra bullar!

Jag passade på att pimpa till lampan i var...

Kategori: Allmänt

img_2854 (MMS)

Jag passade på att pimpa till lampan i vardagsrummet ännu lite till.