Livet på en pinne.

Febrig liten tjej.

Kategori: Allmänt

Igår var vi på BVC för 3 månaderskoll.. och två sprutor på det. En i varje lår. Stackars tjej.. Men det gick galant!
Dagen flöt på och hon var samma glada tjej, något trött.. och på kvällen kom febern.. Liten trött ledsen tjej. Inget farligt egentligen. Men man känner sig ändå lite ledsen för deras skull.. Hur kul är det o vara trött och ledsen?!
Idag är det bättre.. fortfarande trött. Men framåt dagen så ska hon nog vara sitt vanliga jag igen!
 
Hur som haver.. Nu väger hon strax över 6 kg.. och är nästan 64 cm.. en lång liten tjej.
 
Vad har hänt sen sist? Jag försöker lära mig virka! Det går inte alls så bra som jag tänkt mig. Mamma var här och skulle visa mig.. jag fattade allt när hon va här! När hon gick däremot.. NADA.. Men jag är ju trög med.. Kan man skylla på vädret? Det fina vädret vi längtat efter?! :)
 
Snart åker vi till Gotland.. Och jag har fullt upp med att skriva ner allt som ska packas ner.. änsålänge har jag bara kommit till Tuvas grejjer.. Vanish skrev jag upp nu precis! Viktigt viktigt! Så bebisbajset försvinner illa kvickt från kläderna.. :)
 
 
Vill passa på att gratulera mina vänner Madde och Malin som fått varsin bebis... Flickor båda två! Så nu är det en herrans massa flickor i stan! :)
Superkul! Och nästa sommar kan jag redan se framför mig, mammorna sitter i stadsparken och slurpar i sig kaffe medans tjejerna springer runt och jagar varann.. nästan att jag kan längta dit!
 
Fast just nu vill jag bara njuta av den lilla tösabiten jag har..för hon växer fort!
 
 
Igår hade jag en riktig fixardag! Tog hand om alla tvättkorgar vi samlat på oss de senaste veckorna... så jäkla tråkigt! Strumporna lämnade jag till Per så han fick sortera.. Men resten.. Organiserade om Tuvas kläder. Plockade undan det som var för litet.. Endel tog det emot att lägga undan.. Tvättade en massa, hängde ut endel på torkvindan..
Sen fick jag för mig att rensa och fixa i min egna garderob. Två-tre hyllplan är det bara byxor/shorts/kjolar som jag inte kommer i just nu.. men kanske.. om jag börjar röra på fläsket igen..så kanske att dom passar i höst! Annars får jag väl skänka till behövande.
Men helst hade jag velat ha det själv. :)
 
Idag är det fantastiskt väder! Jag får nog ta och sätta mig ute idag.. För dessa bleka ben och armar är inte att leka med! Ha en fin dag!
 
Följ mig på instagram (en app) ni som vill och kan.. beluulah heter jag där!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: